www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

iGO 683-B me je malo razočaral
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 2.00
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 16, 2008 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

titov je napisal/a:
Ja zdaj mam iGO8 gor in dela super in ima precej boljše karte kot 06. Garmina se pa ne da naložit gor. Delajo pa nekatere druge navigacije npr. Navigon7, MioMap 2008, TomTom, Maporama 2008. Teh sam (še) nisem gor nameščal so jih pa nekateri drugi in menda delajo vredu.

tale 08 me zanima,se dobi na sd kartici ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Olaf
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Nov 2006 20:09
Aktiv.: 0.56
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 16, 2008 9:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@titov: Lahko po korakih opišeš kako pri tej iGO navigaciji prideš v Windowse? Meni tisti tvoj opis enostavno ne deluje (resetiraš in nato držiš gumb za vklop).
Kako naložiš iGO 2008? Za zemljevide mi je jasno, tu pa zamenjaš celoten program in tisti WinSync ne dopušča nič kaj tako zahtevnega. Samo dodajanje posameznih datotek.

titov
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 13 Jun 2008 23:19
Aktiv.: 0.02
Kraj: kinbež

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 16, 2008 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@pomlad: em [slovenščina je zame španska vas] mam to piratsko verzijo, drugače pa mislim, da se dobi na SD kartici ja, če boš kupil.

@Olaf: Če se ti ob tem, ko napravo resetiraš in medtem "držiš" tipko za vklop, ne zaženejo WinCE, potem imaš novejšo verzijo naprave, ki je očitno zaklenjena ali pa so morda spremenili način dostopa do WinCE. Kako to vem? Tako napravo sem dobil sedaj iz servisa. Razlika med njima, poleg tega, da je novejša zaklenjena, je da ima starejša menije (ne od iGO) angleške, novejša pa slovenske. Poleg slovenskega menija ima še neke igrice pa kalkulator... Pa očitno v novejši ne delujejo druge SD kartice...

Ampak za namestitev, vsaj piratske verzije IGO 8, WinCE tako ali tako ne potrebuješ.
Nazaj na vrh
PIT BULL
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Dec 2008 12:18
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A mi lahko kdo opiše postopek kako posneti igo08 na iGO-683 b
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni