www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Namerno vsiljevanje reklam?!
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.22
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsak večer Twisted Evil

LP G

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.96
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že iščem stare LP-ke. Hvala za recept.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.36

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Že iščem stare LP-ke. Hvala za recept.

Razočaran boš, vsaj v večini primerov...
Pink floyd ima par takih, ostalo se mi pa zdi totalen bull

piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mucek je napisal/a:

Primeri sporočil:
-Pink Floyd: Empty space : Čestitke, pravkar si odkril skrivno sporočilo. Prosimo, pošlji svoj odgovor starim Pinkom pri Funny Farm, Chalfont Beds.
-Queen: Another one bites the dust : Start to smoke marihuana!
-Black oak Arkansas: When electry came to Arkansas : Satan...Satan...Satan..he is god...he is god...he is god!
-Electric light orchestra (ELO): El Dorado : He is the nasty one, Christ the infernal!
-Cheap trik: Surrender : Moj služabnik je glasbenik.
-Eagles: Wasted time : Imam misel na Satana.
-ELO: Secret messages : Dobrodošel, Satan, dobrodošel na zabavo, naredi zavezo, dobrodošel na zabavo!
-ELO: Secret messages : Hvala za poslušanje!
-Led Zeppelin: Stairway to Heaven : Moj sladki Satan! Nihče drug mi ni pokazal poti, katere moč je Satan! On te bo rešil, ko ti bo dal 666...Moram živeti za Satana!
-Guns n’Roses: Don’t cry: take hash.
-Led Zeppelin: Rock'n'roll : V imenu gospoda Satana...Satan, želim si te!
-Led Zeppelin: Over this hills and far away : Mi v resnici nismo bogati; vse je za Satana, Satan je zares Gospod. Mi bomo vstali z njim!
-Meat Loaf: Hot summer night : Satan, poskušam ti slediti!
-Ozzy Osbourne: You can't kill rock'n'roll : Hej! Satan, ekshibicionist! Zbudil si svoj grm! Tvoja palica je trda in hladna; za mladega je to dilerij, da bi se tvoja reka razlila. Kako čudovito, Gospod! Izčrpan sem, toda vse bi lahko še enkrat ponovil!
-Rolling stones: Tops : Ljubim te, je rekel hudič...vedno bom ostal z Gospodom
-Styx: Snow blind : Satan, deluj preko naših glasov!!!
-Styx: I'm O.K. : Tvoj suženj sem. Moram ostati s kačo alpha.
-Styx: Heavy metal poisoning : Satana, Satana!

Khm, tole je mit, ki je zrasel na zeljniku krščanskih fundamentalistov v obupnem boju pri rocka. Še dobro, da so bili rezultati precej jalovi Wink

Tule je nekaj napisanega o tej tematiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Backmasking

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 11:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aljoš je napisal/a:
Silvo je napisal/a:

offtopic Slovenske Konjice? S7? Sem bil pred kakima dvema letoma. Imajo zelo dobro opremljeno učilnico.

Silvo, iz česa si imel predavanje? jaz sem opravil že hidravliko, pnevmatiko, PLC, električni stroji...

Ja, res je zanimivo...veliko didaktičnih pripomočkov, dobro opremljeni laboratoriji in učilnice..priporočam!

Sam sem bil teden dni na izobraževanju za S7

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni