www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

3d led cube
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.68
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 5:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja sem govoril s profesorjem na to temo, pa mi je predlagal naj za zacetek raje poskusim narediti 2D tako kot je na unem linku recimo za 20 ledic in da svetijo v ritmu glasbe.
pa bi prosil ce ma kdo kaj iskusenj s tem, pa dokumentacije da mi to posreduje.
najlepsa hvala

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

evo nekaj takega (ta link je bil na prejsni strani)
ubistvu lahko ima vec diod...
samo naprimer ce imam 30 diod , to pomeni da moram vsako po sebej programirat ali lahko kot skupina 2 in 2 ali 3 in 3?

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 5:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ah sem dobil preprostejšo rešitev

http://www.youtube.com/watch?v=g_DtYgFq4PI
Very Happy

start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 6:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ubistvu naj bi vse skupaj izgledalo kot disko luc samo namesto navadnih 100w zarnic uporabis LEDice, kar se mi zdi lepse
ce ima kdo kaj takeba...
hvala

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.30

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 6:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sync je pa fejst mimo Smile
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 6:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja bi mogu popravit naslov
ma ubistvu bom dal novo temo

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:
sync je pa fejst mimo Smile

To je zaradi tega ker sem muziko naknadno zmontiral zdraven, ker digitalc snema muziko zelo slabo.

Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 7:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo posLuŠAti glASbo PA kaj PiSAti je zELo zaniMIVo zato sem pa DOBil takšen StaVek ker MI vklAPlJA in izklaPlJa Caps Lock.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hJa to jE pa prObLem na kAtErEgA sE jE TrEba pRiVaDit Very Happy
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa kaj ne moreš tega izključit?

ps.: Jaz bi tudi imel ta "stavek" za "tipkovnica LightShow"...

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
logar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 22:12
Aktiv.: 0.08
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 7:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V google napis "Winamp keyboard led plugin" ali pa na winamp uradni strani pluginov
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
logar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 22:12
Aktiv.: 0.08
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 7:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kle sta dva primera:

http://www.winamp.com/plugins/details/31701
http://www.winamp.com/plugins/details/148273
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 9:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hej, toLe je sila zaBavNO! ZanImIvA tale stvAr. Pa šE LAHko se jO IzkljuČi, tAko da ni boJazni!
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 9:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozabil sem samo, kako se v Visti izključi tisto prikazovanje stanja tipke. Ker vsakič, ko se stanje ene od teh treh tipk menja, mi v spodnjem desnem kotu napiše Caps Lock On ali pa OFF, in zdaj vse to skače in utripa in se izpisuje... Pri XPjih sem vedel, pri Visti pa ne vem...

Edit: Samo tole Caps, Num in Scroll Lockanje pa tudi žere malo več CPUja. Pri meni še sploh, ko mi kaže one okvirčke. Je vedno nekje okoli 55-80%, kako hitro pa stisnem pavzo pa pade nazaj na 2-10%.

Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 24, 2008 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

meni ne žre nič.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni