|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.06 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Nov 19, 2008 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabi predlog, ki ga je dal mucek4.
Na ebayu dobiš win XP že od 40 Eur dalje
LP
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andriano Neznanec

Pridružen-a: Ned 23 Nov 2008 14:22 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 3:01 pm Naslov sporočila: Re: Problem xp |
|
|
milanphilips je napisal/a: |
Imam problem. Na računalniku se mi je pojavlo spodaj v desnem kotu-YOU MAY BE A VICTIM OF SOFTWARE ... THIS COPY OF WINDOWS DID NOT PASS GENUINE WINDOWS VALIDATION.
Ozadje mi je zbrisal druge stvari delujejo .Ko dam obnovitev sistema je en dan uredu naslednji dan pa stara pesem. A pozna kdo kakšno rešitev.Hvala
L.p |
Zajebu si ker si dal na avtomatične update na security center. Tak ti je dal gor tud Windows Genuine Advantage Tool, ki ga je Microsoft dal na update za akcijo proti piratstvu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.04
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 4:21 pm Naslov sporočila: Re: Problem xp |
|
|
andriano je napisal/a: |
Zajebu si ker si dal na avtomatične update na security center. Tak ti je dal gor tud Windows Genuine Advantage Tool, ki ga je Microsoft dal na update za akcijo proti piratstvu. |
In kaj je narobe s tem?
_________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
narobe je to,da je gor,upam da bo sledil nasvet,kako to dol spravit pa bo problem rešen.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gašper Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 0:32 Prispevkov: 29 Aktiv.: 0.14 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 10:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Z manj porabljenimi živci bi si lahko ta čas že formatiral računalnik in na novo naložil XPje.
_________________ http://zz-efekti.blogspot.com/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Ned Dec 07, 2008 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
LP
Jaz imam podoben problem, s tem da mi Windows teži da je moj XP pirat no sedaj sem od šole dobil MSDN in sem potegnil Original Windows XP sedaj pa bi rad tega naložil brez formatiranja računalnika, ali je to sploh možno, ker ne bi rad spet nalagal npr. MS Visual Studio ter polno drugih programov itd. za dokumenti ni problema jih shranim na D in je to to kako pa naj prenesem Program files če so podatki o progrmaih zapisani v Windows file tega pa povozim!
Rešitev?
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.68 Kraj: Podravje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.68 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Sre Dec 10, 2008 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
se opravičujem, sem pozabil, za peto točko, je pa potrebno na novo zagnati računalnik.
Ok. Malo šale.
Res je, da postopek ki sem ga podal, ni najboljša rešitev, niti format, saj je potrebno dati podporo avtorjem za njihovo delo in izdelek kupiti. Ampak sem imel že primere, ko je bil windows licenčen, pa se je vseeno pojavilo opozorilo: THIS COPY OF WINDOWS.....
LP
Leon
_________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni