www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kako odpreti baterijo?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lunivas
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2009 18:39
Aktiv.: 0.03
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo samo še moj razmislek ali bi pomagalo plastično ohisje na mestu spoja segreti z vročim zrakom iz fena, mogoče bi takrat ohišje lažje šlo narazen.
LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.55
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza je napisal/a:
my tool of choice

s tako žagico in proxxonom sem odprl še vsak napajalni adapter, baterijo,.....[/img]
Podobne rezalne ploščice ima doma za gravirnik Alpha Tools in najbolj zabavno je, ko malo zatreseš roko in jo dobiš v glavo Twisted Evil .

So pa tile gravirni strojčki zelo uporabni. Ko na mojega vstavim profesionalne svedre, ki so jih uporabljali za strojno vrtanje tiv, kar leti skozi pertinaks. Samo če vrtaš z 0,45mm je pa treba imeti mirno roko. Very Happy

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.71
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 10:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

te ploščice pa se ne razletijo ker so kovinske, debele kakšno desetinko milimetra ali dve
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.51
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 12:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še enkrat, tako kot je napisal Iztok, mečkanje v primežu iz vseh strani.
Do sedaj sem na ta način odprl še vsako baterijo, tudi tiste od prenosnikov, zaprl pa s cianokolom (gel).

klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.50
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 12:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza je napisal/a:
te ploščice pa se ne razletijo ker so kovinske, debele kakšno desetinko milimetra ali dve

Me zanima kje si kupil to zadevo? Doma imam nek modelarski strojček in ti takšno orodje včasih prav pride.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 1:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:
Še enkrat, tako kot je napisal Iztok, mečkanje v primežu iz vseh strani.
Do sedaj sem na ta način odprl še vsako baterijo, tudi tiste od prenosnikov, zaprl pa s cianokolom (gel).

In potem nimaš nobenih problemov z zarezami in špranjicami od žagic in podobnega.
Cianokol ali lepilo za plastiko potem zadevo zalepita nazaj kot original brez dodatnih selotejpov ali izolir traka ... Dancing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.27
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 1:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza je napisal/a:

Jaz imam slabe izkušnje z njimi. Meni se sicer ni razletela ampak je vijak odtrgalo in je letela po zraku Laughing. Drugi problem pa je, da se plošča rada zvije.
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.55
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 6:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam take, ki so zelo trde in se rade lomijo. So brez zobcev in uspešno režejo tudi pločevino.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.71
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz sem to ploščico dobil zraven Proxxona IB/E

res je pa da moreš z njo delat u občutkom(stati mora čimbolj pravokotno na podlago pomikat pa moraš počasi)

SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To baterijo sem lani kupil na sejmu v PN
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni