www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sraka - Nestrpnost do drugačnih
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sibica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Aktiv.: 5.59
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je res. Kam bi pa prišli če bi vsem pravilom 100% sledili. Skliceval sem se na pravilo, če že " zafrkrkavanja" ni bilo moč razbrati iz prispevka.

Rade volje pridem pomagat. Ampak šele drugo polovico februarja ko bo izpitno obdobje mimo. Sedaj žal, prosti čas ki ga imam med vikendom, izkoristim za kakšen sprehod v naravo da se malo nadiham svežega zraka.

Drugače pa tega prispevka nisem opazil, ker ne spremljam teme ker se nabave ne bom udeležil.

BobRock
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2012 22:47
Aktiv.: 0.14
Kraj: Cetličarna

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sibica je napisal/a:
Sedaj žal, prosti čas ki ga imam med vikendom, izkoristim za kakšen sprehod v naravo da se malo nadiham svežega zraka.

Ti pa moraš imeti Srako zelo rad Very Happy , da hodiš v naravo s prenosnikom in bereš njegove prispevke na forumu? Brick wall

Sibica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Aktiv.: 5.59
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jah saj se ne ves ostali čas ko se ne učim sprehajam po naravi. Rolling Eyes

Če pa te zanima, kako preživim dan se lahko brez problema oglasiš pri meni.

Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.57
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 11:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom pa še jaz kaj dodal, ker se mi (še) ne da snega kidat Smile .

Hu, tole ste pa nekateri zapeli, da skoraj ni res.
Fantje na tistem filmu so zelo v redu, toda tudi oni se iz nečesa norca delajo, kanede?
Torej, ko nekateri pišete o taki in drugačni nestrpnosti, vprašajte se, do česa (ali koga) so pa oni nestrpni, oziroma njihov nastop je parodija na nekaj in glede na omenjeno nestrpnost bi lahko človek rekel, da so nestrpni.
Torej, če si ti "nestrpen" do nekoga, pričakuj, da se bo hitro našel nekdo, ki bo "nestrpen" do tebe in v tem ne vidim nikakršnega problema.
Nastop na videu sem vzel kot šalo, kakor ga je tudi vzel avditorij v dvorani in prav tako sem vzel za šalo komentar, ki ga je napisal @sraka.
Tega ne pišem z namenom zagovarjanja @srake, temveč zato, ker mislim, da ste preveč zapeli okoli nestrpnosti.

Seveda, če je nekdo tak ali drugačen, t.j., da ima tako in drugačno hibo in v glavi nima vse "pošlihtano" kot treba, je običajno, milo rečeno, občutljiv na take opazke in mogoče ne bi bilo slabo, če bi obiskal kakšno strokovno pomoč.
Le kaj bi bilo, če bi za vsako opazko, ki ti jo nekdo nameni, skočil v zrak. In teh opazk je v vsakdanjem življenju ogromno od idiotov, bedakov...... naprej.

Pa zaboga, glejte na stvari pozitivno Dancing , kot je to spesnjeno tukaj.

In res je, vsi so trebušasti (kot sem tudi jaz), tisti možakar pa ni samo trebušast ampak je debel kot pujs. In v čem je sedaj problem?
Kje je tukaj nestrpnost, če je to res, kar je evidentno iz videa!

In še enkrat, tudi slučajno ne zagovarjam @srake, da ne bo kakšne pomote, toda moje mišljenje je, da ste nekateri vseeno malo preveč zapeli.
V končni fazi je bil prispevek objavljen v temi Dobra volja je najbolja in tako ga je treba jemati, ne bo nikakršnih problemov Very Happy .

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.77
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz se bojim samo fanatikov, ti mi lahko temelito zagrenijo življenje v svetovnem merilu. Ti so tako zadrgnjeni, da bodo enkrat sposobni uzakonili vse njihove „neumnosti”.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cerovac_i
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34
Aktiv.: 3.03
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mi747 je napisal/a:
Če pogledamo poste od člana foruma sraka, vidimo, da v zvezi z elektrotehniko še ni napisal nič pametnega. Zna pa zaj... vati. Borisova odločitev me ne čudi. Čudi me, da ga kakšen moderator ni že prej opomnil.
S tem se ne morem strinjati. Preberi si na primer njegov odgovor v tej temi. Takega posta si ne more privoščiti nekdo ki nima pojma o elektroniki!

lojzek je napisal/a:
Če mene kdo vpraša, je Sraka drugo ime (alias) za enega od moderatorjev, ki si na tak način dovoli kako pikrost, saj si je kot moderator ne more. Boo hoo!
Tukaj si me prehitel za par minut, pravkar sem nameraval nekaj takega napisati.
Sraka, rabimo te na forumu, kar tako naprej!

marko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Aktiv.: 3.19

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

.. mi je žal, da sem sploh pogledal kaj piše v tej temi. A res nimate nič za delat? Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marko je napisal/a:
.. mi je žal, da sem sploh pogledal kaj piše v tej temi. A res nimate nič za delat? Smile

Ni res, sprenevedaš se. Če bi ti bilo res žal, bi jo zaprl in nebi komentiral. Tako pa s tem komentarjem hraniš svoj ego.

.
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Kroko, menim, da je tvoj komentar dobra iztočnica zato, da temule naredimo konec.

:closed:

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni