|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.67 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Mar 17, 2013 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, predvsem ta novi vmesnik namesto start menija je na začetku čuden, ampak ko se ga navadiš ni tako obupen. Predstavljaj si kot da je povečan meni start. Na voljo imaš itak staro namizje, kjer delaš. Ko pa želiš najti kak program, greš na novi vmesnik in začneš tipkati ime programa, ki ga iščeš in ti ga najde.
BTW..koristna zadeva je če greš z miško skrajno levo dol in klikneš z desno: prikaže se ti priročni meni, kjer imaš nekaj uporabnih povezav (raziskovalec, nadzorna plošča itd..). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zoran Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 14:44 Prispevkov: 550 Aktiv.: 2.32 Kraj: SG
|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem preizkušal Win8. Preizkusil sem tudi start8 program, ki ti omogoča start menu kot pri Win7. Za moj okus kar uporabna zadeva. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 4:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem ga preizkušal, ampak z obzirom da je plačljiv sem se raje navadil na metro vmesnik in zdaj mi je ljubši kot stari meni start. Načeloma ni nobene razlike...pritisneš gumb Windows in začneš tipkati pa ti najde program...to je enako v starem in novem meniju start.
Edino kar me moti je to da se ob zagonu postavi v metro in ne na namizje, kar sicer lahko rešiš tako da v mapo zagon (startup folder) postaviš bližnjico da ti ob vsakem zagonu odpre Raziskovalca (le-tega odpre na namizju, zato je tako prisiljen odpreti namizje). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 4:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa ostajam pri menju, da naj Windows 8 nalagajo na tablice PC-je in prenosnike naj pa glede njega kar pri miru pustijo. Tudi tisti približek Windows 8 vmesnika ni to to. Ikon čez pol zaslona pa tudi ne rabim. Da bom pa še dodatno pritiskal za dostop do namizja, ja pa ja. Moje mnenje...  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 5:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz tudi ne. Zato pa delam s starim namizjem. Ti kar ostani na sedmici, če ti paše, seveda. Če ti dejstvo, da osmica deluje kar konkretno hitreje ni dovolj, potem pač nisi tako zahteven, oziroma se ti pač ljubi sedeti za pcjem dlje kot treba.
Sicer je do starega namizja en klik, torej tak izgovor je čista lenoba. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imel sem naloženo, ampak dejansko rečeno meni ni delovala hitreje, možno da zaradi slabe kompatibilnosti z napravami, ker je računalnik star že kakih 5 let. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Pon Mar 18, 2013 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Huh...moj PC je start najmanj toliko. Notri ima Pentium 4 3GHz. Saj tako ogromno hitrejši spet niso. Je pa lahko v določenih stvareh problem kompatibilnosti, ja. Nekaj se da rešiti, vse pa ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni