www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Uporabnost

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Ali je Jur koristen član foruma?
Jur je koristen.
75%
 75%  [ 12 ]
Jur je nekoristen.
0%
 0%  [ 0 ]
Jur je nekoristen in idiot. Ven z njim!
25%
 25%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 16

Avtor Sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.71
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 9:06 am    Naslov sporočila:  Uporabnost Odgovori s citatom

Nekateri člani foruma očitno niso preveč navdušeni nad mojo aktivnostjo. Če bo prevladal tretji odgovor, naj me moderator z vsemi mojimi prispevki odstrani iz foruma.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 9:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Manka 4. moznost.
- Jur je vcasih koristen, vcasih nekoristen.

Ampak ne se sekirat. Pod 4. moznostijo spadamo 99% uporabnikov

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.32

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Laughing ocitno si se res nekomu zameril.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.66
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hahaha, kot v vrtcu! Wink
A je to polna luna al kaj, ljudje so nekam sitni zadnje dni - skupaj z mojo drago Laughing Laughing

Se razume da je jur koristen, čeprav se včasih ne strinjam z njim. Sej je prava enciklopedija! Mu je kdo fovšen znanja al kaj?? Smile
Nazaj na vrh
dragoon
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51
Aktiv.: 2.05
Kraj: Trojane

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

koristen.

tudi če bi bil nekoristen, zakaj bi si zaslužil izbris?? itak nas je večina članov večino časa nekoristnih. nekateri člani foruma se obnašajo kot da so otrici v peskovniku,...

trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še kako je koristen, kot so že predhodniki povedali, prava enciklopedija znanja Very Happy Applause .

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:
Nekateri člani foruma očitno niso preveč navdušeni nad mojo aktivnostjo. Če bo prevladal tretji odgovor, naj me moderator z vsemi mojimi prispevki odstrani iz foruma.

Jur, v teh tvojih interpretacijah je ves problem. Ljudje preprosto ne marajo, da se oglašaš na način kjer narediš povzetek tega kar povedo sami. Počutijo se izigrane, saj izpadeš kot vseved na njihov račun. Če se to zgodi enkrat še ni problem. Problem nastane, če se to dogaja stalno. In dogaja se konstantno in množično. Sam sem te enkrat opozoril in vprašal, če delaš poste zaradi števila. Naslednjič, pa sem ti kar naravnost napisal, da znamo povzetke naredit sami.
Gledano strogo so take stvari s stališča foruma pravzaprav smetenje. To pa seveda ne pomeni, da nimaš tudi neizmerno število koristnih postov.

Upam, da boš dogodek, ki sicer po mojem mnenju skupaj s tvojo anketo, spada med poletne limonade, vzel kot dobronamerno kritiko.
In ker gre poletje k koncu, ter so pregreto ozračje ohladile nevihte s točo, je prav, da se stvari ohladijo tudi tukaj. V cilju ohlajanja bom obe teme postopno, najprej zaklenil, potem pa umaknil.

Ne glede na to kaj se zgodi, pa moram povedati, da se posamezni posti moderirajo nemudoma oziroma v roku največ par dni. Spreminjanje vsebin foruma za nazaj ne pride v poštev pod nobenim pogojem. In jur to dobro ve.

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2009 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na, pa je šel naš dober kolega Jur dol s foruma Sad
Zadnji prispevek je bil: Torek, 19.Avgust 2008 ob 12:03.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni