www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Snemanje več programov z IP TV

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70611.36

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 2:01 pm    Naslov sporočila:  Snemanje več programov z IP TV Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 2:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi to bi jaz rad vedel za siol tv
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 4:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za Telemach digitalno TV sem bral, da lahko dokupiš en gizmo, ki omogoča snemanje več programov - 4 hkrati, pri čemer lahko gledaš petega. Ni pa to IP TV.
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.30

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To pomeni n * BW komplet prenosa. Mislim, da jim ta ideja ni tuja, vendar ne ravno praktična.
jobber
Član
Član

Pridružen-a: Sob 07 Maj 2005 18:58
Aktiv.: 0.46
Kraj: Bohinj / Lj

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 6:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa snemanje s kakšnim programom na računalniku?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mte
Član
Član

Pridružen-a: Pon 02 Jun 2008 17:47
Aktiv.: 0.25
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 10:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz tudi ne vem, zakaj na klasičen video, če lahko na računalnik s programom VLC. Količina sočasnih programov je pač odvisna od linije oz. sinhronizacije modema s centralo, pa router rabiš (switch ni dovolj) za to, da razdeliš stream na stb in računalnik.
Nazaj na vrh
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne potrebuješ ruterja. Čisto navaden HUB (ne switch!)
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70611.36

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 11:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.30

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 21, 2008 11:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm... se mi pa zdi, da je bilo originalno sporočilo drugačno.
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.96
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 11:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima, s katerim programom bi na računalniku snemal iptv tisto kar gledam.Namreč če snemam z VLC-jem lahko samo snemam če pa gledam, lahko pa samo gledam.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.64
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 12:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

z VLC'jem lahko hkrati gledaš in snemaš - isti program seveda. V nastavitvah izbereš 'Predvajaj lokalno' in snemanje v datoteko, tako da cilj izgleda nekako tako:

:sout=#duplicate{dst=display,dst=std{access=file,mux=ts,dst="test.mpg"}}

LP!
Nazaj na vrh
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.97
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 2:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem koliko ti pomaga opcija osebni snemalnik na SiOL TV (nisem nikoli probal) Baje lahko snemaš do 6ur in ti to sharnijo za čas dveh dni. Ko imaš čas, pretočiš na PC-DVD ali HDD pri tebi doma. Kot sem napisal, nikoli probal, tako da ne vem, če je kaj vredno.
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s55m je napisal/a:
Ne vem koliko ti pomaga opcija osebni snemalnik na SiOL TV (nisem nikoli probal) Baje lahko snemaš do 6ur in ti to sharnijo za čas dveh dni. Ko imaš čas, pretočiš na PC-DVD ali HDD pri tebi doma. Kot sem napisal, nikoli probal, tako da ne vem, če je kaj vredno.

To se da snemat le slovenijo 1 in slovenijo 2 ker od njih imajo dovoljenje za snemanje.

lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.79
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 26, 2008 11:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kateri je aktualni spisek IP naslovov za T2 streming na računalniku? Dosedaj sem uporbljal tale spisek t2tv.m3u (13.9.2008- ne morem pripeti gor) - sedj pa mi na novem VLCju ne dela kak teden dni ?
fb
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2007 17:41
Aktiv.: 0.18
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 07, 2008 11:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

[quote="lucca brassi"]Kateri je aktualni spisek IP naslovov za T2 streming na računalniku? Dosedaj sem uporbljal tale spisek t2tv.m3u (13.9.2008- ne morem pripeti gor) - sedj pa mi na novem VLCju ne dela kak teden dni ?[/quote]

Poglej format zapisa .m3u datoteke. Morda se tam najde kaka napaka (oz so spremenili z novo verzijo)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni