|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Jure
Knjiga je res skoraj zastonj. Bi pa informacijo o ugodnem nakupu lahko objavil malo prej (Novo! Ugodna cena samo do 31.10.2004!)
, ali pa podaljšal rok za ugoden nakup. Ta cena velja samo še danes , jutri in v nedeljo .
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Knjige nisem videl, a kazalo kaže na zanimivo vsebino. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
knjiga je bila predstavljena na sejmu elektronike (ki ga verjetno marsikdo od vas ni videl)...
Morda je res malce pozno prislo to obvestilo, moram pa povedati, da zaloga knjige od sejma naprej lepo kopni in zato sem pričakoval, da je knjiga znana v SLO prostoru ...
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jo naročil in jo imam doma. Kupil sem jo zaradi tega ker picov in podobnih stvari ne poznam nič. Knjiga pač opisuje sam pic 16f84 ukaze za programiranje (kaj, zakaj in kako), JDM programator, kako se kaj priključi na pic in razvojno okolje MPLAB. Meni se zdi kar zanimiva zadeva saj že resno razmišljam da bi malo bolj spoznal programiranje pic-ev.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.41 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da sem si ravno to knjigo ogledoval na sejmu elektronike. Platnice se ravno ne spomnim, vendar je bila o PICih, formata A5 in v slovenščini. Čeprav jo je bilo tam možno kupiti je nisem, ker so v njej le zbrani članki iz Sveta elektronike (zato tako nizka cena). Vsaj tako so mi povedali na stojnici. Zato je nakup smiselen le, če niste naročeni na revijo.
lp, CarpeD |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kralj Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18 Prispevkov: 196 Aktiv.: 0.83 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 8:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo če si jo boš želel ogledati jo lahko dobiš pri meni. Naročil sem jo pred kratkim in mi služi kot kar dober priročnik pri učenju programiranja PIC-ov.
Lep pozdrav  _________________ Zakaj ljudje verjemejo, da je na nebu nešteto zvezd, ne da bi jih šteli,
če pa na klopi piše "sveže pleskano" pa morajo preverit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni