www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kaj lahko naredim iz tem...ericsson GS18 data fax phone

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Edi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12
Aktiv.: 0.79
Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 23, 2009 6:29 pm    Naslov sporočila:  Kaj lahko naredim iz tem...ericsson GS18 data fax phone Odgovori s citatom

Od znanca sem dobil tale mobitel, Ericsson Data phone Gs 18. Zraven je škatla z navodili, neka PUK koda telefona na žalost polomljen CD z softwerom in RS 232 kabel.
Bi se dalo tole uporabit za uplowdanje slike na spletno stran?
Če pa komu prav pride se pa tud lahko zmenva..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Edi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 8:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žalost Sad 65 ogledov pa nobenga, ki bi vsaj napisal tran ga vrzi Laughing Laughing
Nazaj na vrh
webmartin
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19
Aktiv.: 1.58
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 8:13 pm    Naslov sporočila:  Re: Kaj lahko naredim iz tem...ericsson GS18 data fax phone Odgovori s citatom

Edi je napisal/a:
....neka PUK koda telefona...

Pozdravljen,

če ne veš niti kaj je PUK koda ( in se po mojem nisi niti putrudil poiskati kaj je to) potem si v trdi "temi"....

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Edi je napisal/a:
Žalost Sad 65 ogledov pa nobenga, ki bi vsaj napisal tran ga vrzi Laughing Laughing

Kot si rekel, ena od možnosti, da ga vržeš stran. shaked

Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 10:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GregorN je napisal/a:
Edi je napisal/a:

Kot si rekel, ena od možnosti, da ga vržeš stran. shaked
Druga možnost je, da ga jaz vzamem in probam kaj uporabnega iz njega naredit. Wink
Nazaj na vrh
Edi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 11:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK
takole, PUK koda je kot je meni znano za odblokiranje zakodiranega telefona. Res nisem preveril ali je ta koda namenjena telefonu, faxu ali pač je ostala v škatli od kakšne SIM kartice. Kot sem napisal dobil sem zadevo za eno pijačo in nisem njen prvi lastnik. Zato tudi ne morem vedeti čigava je ta koda...
Glede na to, da ni nobenega kandidata iz moje bližine bom naredil tako, komplet dam tistemu, ki se mu ljubi zlotat 2 ali 3 metre dolg UTP kabel, ki bi imel na eni strani COM konektor in na drugi navaden telefonski konektor. Primer potrebnega kabla je na linku:
http://forum.zevs.si/index.php/topic,1978.0.html

Wink
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 12:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Haha.. meni se ljubi zlotat, če se tebi ljubi do mene to iskat. Pa Gs 18 sploh ne potrebujem. Laughing
Edi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 6:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Haha.. meni se ljubi zlotat, če se tebi ljubi do mene to iskat. Pa Gs 18 sploh ne potrebujem. Laughing

Ideja ni slaba, tako ali tako bi te rad osebno spoznal in ne samo bral o tebi Wink Kaj bi ti pa prav prišlo?
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 1:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Edi je napisal/a:
Ideja ni slaba, tako ali tako bi te rad osebno spoznal in ne samo bral o tebi Wink Kaj bi ti pa prav prišlo?

Dobrodošel. Pa nikar mi nič ne nosi. Je tega tolko tukaj, da če kaj prineseš se ti lahko zgodi, da te moja zastrupi Evil or Very Mad Twisted Evil

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.72
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Edi je napisal/a:
t 2 ali 3 metre dolg UTP kabel, ki bi imel na eni strani COM konektor in na drugi navaden telefonski konektor. Primer potrebnega kabla je na linku:
http://forum.zevs.si/index.php/topic,1978.0.html

Gledam shemo tega kabla - wtf za kaj bi to rabil? saj sploh nima mase (GND) povezave? Exclamation Bumsi
Vremenska postaja ima sigurno tudi maso povezano. Malo preveri tole shemo kabla. Nekaj ne štima.

Edi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:

Gledam shemo tega kabla - wtf za kaj bi to rabil? saj sploh nima mase (GND) povezave? Exclamation Bumsi
Vremenska postaja ima sigurno tudi maso povezano. Malo preveri tole shemo kabla. Nekaj ne štima.

Odkod tale skica več ne vem, vem samo, da sem original kabel ob selitvi nekam vrgel verjetno prepričan, da je od kakega starega modema... res sem nor.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni