www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Seminarska - postopki izdelave tiskanih vezij

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Peko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Mar 2008 12:25
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 9:09 am    Naslov sporočila:  Seminarska - postopki izdelave tiskanih vezij Odgovori s citatom

Zdravo!
Izdelati moram seminarsko z naslovom 'postopki izdelave tiskanih vezij'. Seminarska ne bo obsezna (nekje 10-15strani s slikovnim gradivom vred).
Sedaj pa iščem gradivo in moram reči, da je v knjižni obliki vse kar sem našel čisto preobsežno ter prenatančno (debele knjige po nekaj 100 strani) za moje potrebe. Mislim da bo internet zadostoval zato me sedaj zanima ali mi lahko kdo najde kakšen link v zvezi s tem, kjer bi bilo vse okrog tega pokrito. Vprašal bi tudi ali je npr. tale članek približno v redu napisan ter če zajema vse moderne načine izdelave vezij: Wikipedia (PCB-printed circuit board)
Imam še nekaj podobnih naslovov, ki govorijo o približno istih postopkih, zanima me samo ali je to dovolj za neko grobo predstavitev zadeve?

Vse informacije ter mnenja dobrodošla, hvala!

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.43

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na forumu imaš par zelo obsežnih tem, v njih boš našel gradiva za celodnevno predavanje
klik
klik
klik
klik
... in še precej ostalih

Če pričakuješ .doc, pa vso srečo

Tonci
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14
Aktiv.: 3.07
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 9:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo namig, kako bi se sam tega lotil. Same postopke bi ločil na domačo izdelavo (laminator, likalnik, osvetljevanje) in profesionalno. Skupni del pa bi bilo načrtovanje vezij. Mogoče bi bilo pametno poklicati v kakšno podjetje in se zmeniti za obisk, ter sam postopek poslikati! Pa srečno
Nazaj na vrh
lurban2
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 16:11
Aktiv.: 0.01
Kraj: Breg

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 4:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moja seminarska naloga, če ti kaj pomaga Wink
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.47
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 10:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

gumby je napisal/a:
Če pričakuješ .doc, pa vso srečo

Sreča je na njegovi strani Laughing Cool

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.25
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lurban2 je napisal/a:
Moja seminarska naloga, če ti kaj pomaga Wink

lurban2

Pojma nimaš kako srečen človek si. Če bi jaz po kakšnem naključju bil moderator, bi ti že imel karto za BAN-ovce. Cool
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.12
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja res je. Simpatij si ni pridobil pri meni ne eden ne drugi.

Sicer sem pa to že nekajkrat povedal: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=109594#109594
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.84
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 27, 2009 7:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tu mislim bi lahko podelili nagrado za posebne efekte in design

neimenovana.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  40.95 KB
 Pogledana:  14 krat

neimenovana.JPG

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 485 dni