|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.49 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Tor Okt 15, 2013 11:28 pm Naslov sporočila: USB 3.0 HDD Hard Drive External 2.5 Inch SATA HDD box |
|
|
Pred časom sem kupil dve tele škatlice http://www.buyincoins.com/item/8382.html črno in alu barvo.
Sedaj sem hotel to uporabiti --- ba ne gre. V črni sem nahecal, da prepozna 7 Gb v sivi pa 70 Gb (v štartu pa mi je samo 700Mb.
Predvidevam da sta slab ali fuč komunikacijski čip ker direktno na kablu prepozna polnih 750 Gb prostora.
Ali kdo pozna zanesliv Box v katrega bi lahko vtaknil ta disk. b iga pa rad uporabil saj ima ''dobre mere'' 750 GB 7200 rpm SATA 3 ?
Tele pa če se kdo želi igrati z njimi podarim. _________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihc87 Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58 Prispevkov: 189 Aktiv.: 1.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 16, 2013 7:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam doma od Fantec-a ALU-25U3 v srebrni/alu barvi in deluje super. Če se ne motim imam notri 1TB disk in dela brez napak...
Sicer te škatlice so sedaj že kar poceni  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 20 Ur