|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Mar 08, 2005 10:29 am Naslov sporočila: zahteve za source code |
|
|
ali ste že kdaj prejeli kakšno podobno sporočilo:
Citiram: |
hello
I need VHDL code for DMX project.
Send to me plese.
e-mail : p_rojchana@hotmail.com
Thank you
Mr. parinya |
Jaz sem do sedaj takšna sporočila gledal na OpenCores mailing-listi, sedaj so mi začeli pa že v inbox pošiljat
Očitno je človek pregledal moje projekte na spletni strani in kar hotel imeti vse fajle. Če bi jaz imel namen deliti ta source kar tako počez čez cel internet, bi ga že pred časom objavil...
Največ takšnih "prispevkov" pa je za kakšen mp3 dekoder...
Izgleda da se vedno manj ljudem da pisati svoje programe, vsi bi samo copy-paste
Do sedaj sem mislil, da ta izrek: lenoba je gonilo razvoja drži, ampak izgleda, da ne bo več dolgo veljal.
Vaši komentarji?
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slawc Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.88
|
Objavljeno: Tor Mar 08, 2005 11:13 am Naslov sporočila: |
|
|
to pa zato ker so roki za dokoncanje projektov prevec zapeti (analize pa sploh niso narejene, ce pa so, so pa zelo slabe). Ce nekatere stvari ze obstajajo, nima smisla odkrivati ameriko. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni