www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PSP - navigacija (GPS)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
damek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Jan 2007 17:55
Aktiv.: 0.65
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 09, 2010 9:33 am    Naslov sporočila:  PSP - navigacija (GPS) Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Kupil sem rabljen PSP 3004 (imam verzijo 5.03), kateri ima dodan tudi GPS sprejemnik, ter cd z karto Italije. Ker pa mi to preveč ne pride prav in bi rabil seveda bolj karto za Slovenijo, bi vprašal, če se je že morda kdo kaj ukvarjal s tem (nalagal navigacijo s karto za Slovenijo)?
Kakšen program pride tukaj prav, da bi imel tudi slovensko karto?

Najlepša hvala!

lp

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.01
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 09, 2010 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Go!Explore is GPS software for the PlayStation Portable based on Nav N Go iGO 8, covering several countries in Europe. It was developed by Nav N Go and utilizes maps by Tele Atlas. Sales of product started in March 2008.

damek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 15, 2010 6:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, pa sem nekaj našel...

Našel sem Go!Explore z veliko evropskimi mapami, med katerimi pa ni seveda Slovenije.
Kasneje sem našel tudi slovensko mapo ter tudi govor...

Zdaj pa imam sledeč problem:
Ko želim le dodati mapo Slovenije, ter govor in še nekaj zraven, in lepo shranim v .iso, se mi program na PSP-ju ne zažene.. Poskusil sem že tudi prekopirati slovensko mapo, ter jo preimenovati v eno drugo, pa ne gre.. Ne dela pa niti, če katero izmed držav v .iso, ki sem jih prej imel v "originalu" (kot sem snel z neta) izbrišem.

Prekopiral sem naslednje datoteke:

content\building\Slovenia.3dl
content\lang\Lang_Slovenian.zip
content\map\Slovenia.fbl
content\poi\\Slovenia.poi
content\voice\Voice_Svn-f1

Hvala za pomoč že vnaprej!

damek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 15, 2010 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa še to...

Shranjujem in dodajam datoteke v .iso s pomočjo UltraISO...

Pa verjetno nebi smel biti v tem problem, ali?

izpiše pa tole: "The game could not be started." (80010002)

.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.63

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 06, 2010 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Daj mi povej, če imaš originalni os na psp-ju in katerega maš?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sir videc
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 04 Sep 2010 20:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 19, 2010 10:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slišal sem, da ljudje pri nas uporabljajo psp go explore, zdej pa me zanima, ali je tebi uspelo ali ne? In če je kako?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kvizko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58
Aktiv.: 2.00
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 19, 2010 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker je ravno odprta tema na PlayStation me zanima, če slučajno kdo ve kdo je v Sloveniji edini pooblaščeni uvoznik za PS izdelke??? Zakaj gre? Lani sem kupil PS3 in ker ponuja vse živo seveda sem poskusil to tudi izkoristiti! Ampak ko sem seveda v postopku registracije poskusil najti našo državico Slovenijo sem lahko samo sanjal. Na koncu sem se registriral na Playstation Avstralia Network. Določene stvari mi delujejo nekaj novitet pa ne gre. Ko sem malo klical okoli se imajo vsi za uvoznike nihče pa nič ne zrihta glede storitev, ki jih konzola ponuja. V BigBangu so mi celo rekli, da smo premali (kot država)...jaz pa sem jim rekel zakaj se to ne upošteva potem tudi pri ceni konzole? Cool
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni