www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Anonimnna pošta

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PonosniSlovenec
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Maj 2010 11:46
Aktiv.: 0.74
Kraj: Ljubjana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:01 pm    Naslov sporočila:  Anonimnna pošta Odgovori s citatom

Kaj ima kdo kake izkušnje če bi se dalo pač nekako da bi ti nekdo poslal nekaj, in mu nebi blo treba povedati tvojega naslova?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.11
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si ponosen, pa bodi še ponosen na vsebino ki jo pošiljaš!
Sicer pa enostavno odpreš xxyy naslov in od tam pošlješ

start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.70
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se strinjam s predhodnikom. Pa tudi njegova varijanta ni slaba.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PonosniSlovenec
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No pardon, nisem mislil e-pošte mislil sem pisma kot navadno pošto. Gre se za to, da ne rad izdajam vsakomur mojega naslova.
Nazaj na vrh
S57NNT
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50
Aktiv.: 1.55
Kraj: Ljubljana - okolica

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poštni predal, vendar mislim, da so bile tu vsaj včasih neke omejitve za fizične osebe, polegtega pa to stane. najbolje, da pokličeš na pošto in se pozanimaš, kakšni so pogoji.

Druga možnost pa je, da ti, kdorkoli že, pošilja poštno ležeče.

(Aleksander Sergejevič Jakovljev)
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.00

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na pošti povprašaj za sistem "poštno ležeče", če se jim bo dalo ukvarjati s tabo, saj imajo take zadeve največkrat močan vonj po nategu prek malih oglasov Confused
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.87
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 7:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja. Twisted Evil
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 10:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poštno ležeče še vedno deluje Wink in običajno gre veliko pošiljk iz erotičnih trgovin prav na take naslove Razz he he

Nekaterim je nelagodno naročat ali prejemat raznorazne zadeve na pravo ime in naslov, nekateri to radi malo izkoristijo v nečedne namene, nekateri...

Kakorkoli, zadeva "špila" pozanimaj se na pošti, da boš dobil info iz prve roke in če boš naročal na poštno ležeče in če bo to na izmišljeno ime, se ne potem čudit, če bi slučajno želeli pri prevzemu videti kakšen dokument Twisted Evil pri odkupnih pošiljkah naj ne bi bilo problema, ker je poštarjem pomembno le, da dobijo tisti denar in tudi logično je, da če nekdo plača, da je paket njegov Wink

Sem že pošiljal na poštno ležeče, ampak sem v tem primeru zahteval plačilo vnaprej, šlo je za kemikalije, da doma ne bi vedeli kaj mulc kupuje Twisted Evil

.

PonosniSlovenec
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 28, 2010 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj to mene malo za*ebava ko tudi imena najraje nebi dal pravega Smile (nikoli neveš kdo bo to izkoristil, če se gre za neznanca)
Nazaj na vrh
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 29, 2010 1:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Poštno ležeče še vedno deluje Wink in običajno gre veliko pošiljk iz erotičnih trgovin prav na take naslove Razz he he
Si pa dobro poučen !
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 29, 2010 8:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sraka je napisal/a:
reber je napisal/a:
Si pa dobro poučen !

Ja, res je Laughing , oče je bil poštar več kot 25 let, trenutno sta dva moja kolega poštarja, z upravnikom na pošti sva na "ti" ...

In tudi to je možno, da na pošti v prisotnosti dveh zaposlenih na pošti, še najraje v prisotnosti upravnika, lahko skupaj odpreš odkupni paket in če kaj ne štima, ga preprosto zavrneš, seveda je v tem primeru treba narediti zapisnik, ampak nič hudega, "nategnit" te pa pošiljatelj le ne more Wink

Poštno ležečo pošiljko še nikoli nisem naročil, pošiljal sem pa že velikokrat. Ne vidim nobenega smisla, da bi jaz prejemal anonimno, ker tako ali tako večinoma javno delujem Smile

PonosniSlovenec je napisal/a:
Saj to mene malo za*ebava ko tudi imena najraje nebi dal pravega Smile (nikoli neveš kdo bo to izkoristil, če se gre za neznanca)

Glede na tvoj vzdevek in avatar, bi si lahko mislil, da sodeluješ na forumu, kjer lahko preberemo tudi kaj ostrega in če si slučajno med pisci takih vsebin, se mogoče bojiš upravičeno Twisted Evil

No, saj te ne obtožujem nič, samo ob pogledu na vzdevek in avatar sem dobil tako asociacijo, da ne bo kakšne zamere Wink

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni