|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
blazkox Član

Pridružen-a: Čet 19 Mar 2009 22:00 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.30 Kraj: Koroška (Podvelka)
|
Objavljeno: Ned Dec 19, 2010 3:28 pm Naslov sporočila: DVD-Rom ne zazna DVD-ja |
|
|
LP!
Pred kratkim sem na novo inštaliral windowse (windows 7). Takrat mi je vse lepo delal, danes pa sem se hotel inštalirat eno igrco, vstavil sem originalni DVD, čakal in čakal, na koncu pa nič.... Lučka na DVD-Romu gori, kar pomeni da bere DVD, čujem tudi vsem zelo znane zvoke iz DVD-Roma, kurzor se mi spremeni v CD, ko bi pa moglo mi aznat DVD pa ni nič.... ni ne autoruna niti v mojem računalniku ga ne kaže... Probal sem z večimi orginalnimi DVDji, nekatere mi zazna nekatere pa sploh ne.... sem že probal sčistit DVD, izpihal sem DVD-rom, inštaliral Firmware Flash Utility, pa še vedno ne pomaga :/
Moj DVD-rom je: Optiarc DVD/RW 7173S
Lepo prosim za pomoč  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni