|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tomzi007 Član

Pridružen-a: Sob 12 Feb 2005 18:29 Prispevkov: 94 Aktiv.: 0.40 Kraj: Hoče
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 5:46 pm Naslov sporočila: Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum... |
|
|
Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum...
Lahko posljete prispevke o mnenjih, tekmovanjih in o
raketah nasploh..modelarskih in amaterskih... Skratka
bodite pametnjakovici ))
Zankrat v fazi testiranja... dobrodosli v cim vecjem
stevilu...
Dovzetni za predloge o novih temah in forumih ))
http://tomzijevserver.pointclark.net/forum
LP
Tomzi _________________ Nebo je črno, Zemlja je modra... J.Gagarin
Tomzijev page:
http://tomzi.org |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 10:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Trije elektroniki - štirje forumi na temo elektronike, ... Veliko uspeha ob še enem raketnem forumu ti želim, ...
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Jun 25, 2005 9:36 am Naslov sporočila: Re: Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum... |
|
|
tomzi007 je napisal/a: |
...
Dovzetni za predloge o novih temah in forumih ))
...
LP
Tomzi |
Po moje za začetek nima pomena odpirat novih tem. Sam bi storil nasprotno. Prva dva foruma bi združil v eno. Prav tako bi storil s formumom razno.
Zakaj; Obiskovalce na forum precej privlači število sporočil ter tudi stevilo obiskovalcev. Če je združeno, bo cifra sporočil večja s tem tudi občutek aktivnosti foruma. Druga stvar: Obiskovalcem je treba dati "kost za glodanje" - treba je pripravit kako temo, na katero se bo razpravljalo. Na forumih je vedno tako, da je obiskovalcev, ki želijo pomagati več kot tistih, ki sprašujejo. Upam, da si razumel bistvo mojega sporočila. Uspeha ne smeš pričakovati čez noč. Rezultati o uspešnosti se bodo pokazali čez kako leto.
Želim ti mnogo uspeha s forumom. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomzi007 Član

|
Objavljeno: Sob Jun 25, 2005 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
Trije elektroniki - štirje forumi na temo elektronike, ... Veliko uspeha ob [url=h**p://forum.modelarji.com/viewforum.php?f=67]še enem raketnem forumu[/url] ti želim, ...
Lp, Frenki |
Poznam ta forum, ureja pa ga kolega. Zato je nastal, ker pac jaz nisem imel casa narest svojega. Res pa je, da so na mojem forumu tisti ljudje, ki so spica v tem v Sloveniji. Pravi strokovnjaki in gonilniki te zvrsti na slovenskem.
Bomo videli kako se bo obnesel
Hvala za komentarje!
LP
Tomzijev page:
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2005 10:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz ti želim srečo Mogoče je res malo preobširen , vsaj na začetku. Dobro bi bilo , da bi ga oblikoval malo "bolj drugače" kot so ostali forumi. _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomzi007 Član

|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2005 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
S časom bom tudi to naredil... Zaenkrat je še v fazi testiranja. Sem razmišljal katere MOD e bi še dal gor, pa sem videl, da je potrebno spreminjat programske vrstice v .php fajlih... Še kar komplicirano.. Vsaj zaenkrat.
LP
Tomzijev page:
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mipax Član

Pridružen-a: Tor 07 Jun 2005 22:35 Prispevkov: 102 Aktiv.: 0.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jul 03, 2005 11:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa mislim, da ni nič narobe. če je še en forum. O raketnem modelarstvu res ni foruma pa tudi z elektroniko nima kakšne posebne zveze, pa čeprav se kakšno elektronsko vezje uporablja tudi pri tem.
Pa tudi ni treba ljudem jemat veselja z negativno nastrojenimi mnenji. Ali res nimate kaj bolj konstruktivnega povedat.
Če se bo forum prijel se bo pa itak videlo brez takih apriori negativno nastrojenih mnenj.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2005 12:45 am Naslov sporočila: |
|
|
mipax je napisal/a: |
Pa tudi ni treba ljudem jemat veselja z negativno nastrojenimi mnenji. Ali res nimate kaj bolj konstruktivnega povedat. |
Poglej no kdo se oglaša . Mogoče boš pa ti prišel s kako konkretno konstruktivno ponudbo. S Tomzijevo idejo ni nič narobe, imam pa kak pomislek glede tega. Kolikor sem prebral o njem in njegovih dosežkih na področju raketnega modelarstva, se mi zdi škoda, da se podaja v to. Verjemi mi, da forum zahteva svoj čas, ki bi ga lahko porabil koristneje. Namesto, da bi vsaj na kakem področju poskusili združiti moči, bo programiral in krpal svoj forum, se branil pred vdori, ... Mogoče mu boš pa pri tem tudi ti kaj pomagal, da mu bo ostal časa še za kako raketo naredit?
Tomzi z zgoraj napisanim sem mislil resno. O tukaj omenjenem pa lahko diskutiramo čez kako leto.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2005 5:53 am Naslov sporočila: |
|
|
mipax je napisal/a: |
Pa tudi ni treba ljudem jemat veselja z negativno nastrojenimi mnenji. Ali res nimate kaj bolj konstruktivnega povedat.
|
Koliko sem prebral so vsa sporočila napisana z dobrimi željami ter nasveti. ...ko pa sem prebral tvoja sporčila tukaj na forumu pa sem ugotovil, da si dal veliko "konstruktivnih nasvetov"  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni