www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Se opravičujem....

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
iggy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38
Aktiv.: 1.04
Kraj: LJ/ng

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 25, 2005 11:19 am    Naslov sporočila: icon_winner Se opravičujem.... Odgovori s citatom

....ampak rabim nekaj download-at. Bom postal kje drugje, če bom mel kej pametnega za povedat. Wink

Iggy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.12
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2005 5:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No zdej moram pa še jest spamat, zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma. Hja, sam ne napišem dosti replayov, ampak sem na forumu že zelo dolgo časa in taka pravila me prisilijo, da moram spamat.
Na forumu sem vsak dan in nevem zakaj potrebujete to pravilo? Če želite na tak način dvignit število postov vam povem, da boste na ta način dvignili samo število spama.
To ni način!!

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2005 8:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

diehart je napisal/a:
... zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma... To ni način!!

Applause Think Lepo napisano. Če bomo šli vsi po poti "pasivnega" članstva ne bo potrebnih ne "glupih", ne drugačnih pravil - ker na forumu ne bo stvari, ki bi jih lahko pogledal.

Spraševal sem kako naprej, prosil za predloge, ampak ...

Tudi jaz bi se s kakim zanimivim avtom peljal ... ampak zaradi enega glupega pravila...

Ko pa predlagaš, naj kdo tudi naredi kaj (s spoštovanja vrednimi izjemami), pa je odziv...

Samo moje mnenje!

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Primož
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Dec 2004 22:44
Aktiv.: 0.98
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2005 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

test
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.12
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2005 1:46 am    Naslov sporočila: icon_bad  Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
diehart je napisal/a:
... zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma... To ni način!!

Applause Think Lepo napisano. Če bomo šli vsi po poti "pasivnega" članstva ne bo potrebnih ne "glupih", ne drugačnih pravil - ker na forumu ne bo stvari, ki bi jih lahko pogledal.

[url=h**p://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=2822&]Spraševal sem[/url] kako naprej, prosil za predloge, ampak ...

Tudi jaz bi se s kakim zanimivim avtom peljal ... ampak zaradi enega glupega pravila...

Ko pa predlagaš, naj kdo tudi naredi kaj (s spoštovanja vrednimi izjemami), pa je odziv...

Samo moje mnenje!

Lp, Frenki

Point tega posta pa je??

Aktivnih članov je zadosti, sicer pa ti je vilko že v tisti temi ki si jo linkov dal odgovor.
vilko je napisal/a:
Kjer ne škriplje, ne mazati!

Pasivni člani so zato prijavljeni na forum, da se učijo, in nimajo zadosti znanja, da bi dajali konstruktivne odgovore. V to skupino spadam tudi jaz.
Mislim, zakaj bi uporabike silil da nekaj prisilno pišejo, če pa nimajo zadosti znanja, se jim ne da tipkat, so brez prstov, itd, ... Kakšne so tvoje koristi od tega, ker za forum je to čisti nesmisel in ne bo dvignilo nekega standarda forumu. Povečalo se bo samo število brezveznih sporočil in nabijanje postov.

Še vedno sem menja da je to pravilo čisti nesmisel.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2005 10:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moj odgovor je kratek. Gre za eno samo, samcato sporočilo. Lahko prispevaš tudi šalo v forum "Dobra volja je najbolja".
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni