www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Linki na komercialne strani

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 11:33 am    Naslov sporočila:  Linki na komercialne strani Odgovori s citatom

Opazil sem, da ima kar precej uporabnikov foruma v podpisu link na komercialne strani.
Ker je politika foruma in tudi gostovanje našega strežnika pogojeno z nekomercialnimi vsebinami, Vas pozivam, da tovrstne linke odstranite in mi s tem prihranite delo.

Časa imate teden dni. Po tem času bom linke odstranil sam. Če bo tega dela preveč bom ukinil podpise.

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 1:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ali bi lahko linki bili drugačne barve ali mogoče odebeljeni ? Modre črke na sivo-modri podlagi se včasih slabo vidijo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam link na neprofitno ustanovo. Upam, da ne spada med nezaželene linke.
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 8:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Jaz imam link na neprofitno ustanovo. Upam, da ne spada med nezaželene linke.

Tvoj je v redu.

Je pa še mnogo takih, ki niso. Zaenkrat sem prezaposlen z postavljanjem zbornika naših revij, ko tole končam, bo šlo pa mariskaj v smeti.

japina
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30
Aktiv.: 0.53
Kraj: Šentrupert na Dolenjskem

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 28, 2011 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je link na moj izdelek (ki je sicer brezplačen, vendar z reklamo) in na spletno stran moje firme ok, ali naj ga/ju odstranim?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 28, 2011 11:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

japina je napisal/a:
Je link na moj izdelek (ki je sicer brezplačen, vendar z reklamo) in na spletno stran moje firme ok, ali naj ga/ju odstranim?

Naš strežnik in s tem naš forum gostuje brezplačno pod pogojem, da ne vsebuje komercialnih reklam. V primeru te kršitve nam gostovanje lahko odpovedo.

Rekel sem naš forum, to pa zato, ker mi je drag in blizu. Saj menda ne želiš uničiti nekaj kar mi je ljubo in pri srcu. Vsaj jaz mislim, da ne želiš.

In ker nihče od nas ne želi problemov.... te pozdravljam v miru.

japina
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30
Aktiv.: 0.53
Kraj: Šentrupert na Dolenjskem

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 29, 2011 1:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Urejeno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni