|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2011 10:26 pm Naslov sporočila: Noč raziskovalcev 2011 - 23. September |
|
|
Vsi skupaj lepo pozdravljeni,
v petek 23. Septembra bo potekal že znan panevropski dogodek Noč raziskovalcev 2011. Dogodek bo potekal v štirih mestih v Ljubljani, Novem mestu, Novi Gorici in med drugim v Mariboru na sedmih prizoriščih.
Na enem izmed prizorišč (EUROPARK) se bo predstavila tudi naša šola Srednja elektro-računalniška šola Maribor (SERŠ MB). Vsi vljudno vabljeni, prav tako tudi na ostala prizorišča in mesta.
Lep pozdrav!
 _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem bil na noči raziskovalcev (sam sem tudi bil "raziskovalec", 2 štanta naprej od vas (na FERI)).
Moram rečti, da sem presenečen nad vami - ste zelo lepo imeli stvari pripravljene in predstavljene. Po mojem mnenju še boljše od naših.
Kar tako naprej. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikegolf Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2011 0:21 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.09 Kraj: sp.ščavnica
|
Objavljeno: Tor Okt 04, 2011 12:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Škoda,da takrat nisem imel časa.Skoraj četrt stoletja je minilo,ko sem še sam
obiskoval SERŠ in bi lahko primerjal naše projekte z vašimi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni