|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Galus Član

Pridružen-a: Pet 18 Jun 2010 12:30 Prispevkov: 148 Aktiv.: 0.81 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 11:41 am Naslov sporočila: Predelava strojčka za vakumiranje |
|
|
Že nekaj časa nazaj sem na forumu zasledil opis
kako predelati strojček za vakumiranje iz L****.
Opis je sestavil eden izmed članov, zdaj pa tega opisa
nikakor ne morem najti...
Sem iskal, uporabil vse besede, ki so mi prišle na misel
vendar opisa nisem našel.
Opis se nanaša na podaljšanje časa za varjenje, ker so nove folije
debelejše od ogriginalnih bi zdaj mogel podaljšati čas varjenja.
Hvala in LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 12:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
***klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.74 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 12:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali je to slučajno model SilverCrest SFS 150 A1?
Takrat ko sem te spraševal kakšna črpalka je notri sem pozabil vprašati koliko močno to zvakumira. Namreč enkrat takrat smo kupili Severina FS 3602 in moram reči, da je bil za nas(kot družina) podenj od podna in ga ne priporočam. Zanima pa me, če je ta tvoj, razen problema varjenja, kaj boljši? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 12:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uh z glave ne vem točno za kateri model gre. Uporabljam ga za vakumiranje salam. Za tisto se dobro obnese. Spakiral sem tudi nekaj vrečk pečenic tam po dva para v vrčko. Tudi tisto je šlo. Bilo je sicer več problemov. Za kake večje vrečke pa po moje ni preveč primeren. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni