|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Nov 14, 2005 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel iste težave, pa sem jih rešil tako, da sem formatiral komp (itak je bil že potreben).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Nov 14, 2005 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nufan....tokrat bom rekel NoFun
Zelo vzpodbudna rešitev
Disk sem formatiral ter sistem postavil na novo kak mesec nazaj...
Takrat sem naložil AVRStudio, ki sem ga že imel doma na CDju...zdaj pa sem ga hotel updejtat...žal. Sicer ga pa rabim samo, da kaj posimuliram. Bom pač simuliral na vezju samem...
Če pa ima kdo rešitev, se pa priporočam.
LP Gorazd
_________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Tor Nov 15, 2005 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Nufan, kaj je pa kriterij za tako odlocitev ("potrebno") ? Moj edini PeeCee, za katerega bi to morebiti lahko prislo v postev (po komentarjih drugih sodec) je star 3+ let in ima se vedno originalni OS (WindozeXP Pro, cel kup instaliranih in odinstaliranih iger, itd.) s katerim je prisel, brez "formatiranja". Ostali imajo svoj OS nastiman in updejtan (brez "formatiranja") seveda se bistveno dlje ... en recimo 10+ let (DOS - ni kaj za nadgrajevati ze vseh 10+ let ). Drugega (z Linuxom) sem par mesecev nazaj upokojil po dobrih 9 letih delovanja (brez "formatiranja" vmes seveda). Za ne-PCe velja isto: enkrat nastimas in dela.
Sem mnenja, da ce je tako pocetje res potrebno, potem delaes nekaj narobe z racunalnikom. Boljse je ne-poceti slabe stvari, kot jih pa potem popravljati
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Nov 15, 2005 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat,
Takrat sem imel še samo en računalnik s katerim sem počel vse legalne in nelegalne stvari. In ko se enkrat dotakneš nelegalnih stvari si lahko kaj kmalu v dreku. Sem pa imel takrat eno obdobje časa, ko sem hotel ugotovit mejo zaščite mojega računalnika, ki se je izkazala za ne preveč dobro. No, sedaj sem vse tiste stvari "zakrpal" in zaenkrat še lakho rečem, da je skoraj neuničljiv
Drugače pa sem tisto rekel v hecu, da naj formatira.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni