|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
blazkom Član

Pridružen-a: Čet 29 Maj 2008 11:12 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.05 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 12:16 am Naslov sporočila: Zamik prižiganja in ugašanja |
|
|
Pozdravljeni, recimo da imam žarnico ki je priklopljeni standardno iz plusa preko stikala na žarnico in na minus. Sedaj bi tukaj vmes (zaporedno pridvidevam) dal nekaj kar bi naredilo zamik pri izklopu (ne pa pri izklopu) in lep analogni učinek prižiganja.
Rad bi videl če ima mogoče kdo shemo, kako bi izgledalo samo z analgonim učinkom brez zamika izklopa.
HVALA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 12:44 am Naslov sporočila: Re: Zamik prižiganja in ugašanja |
|
|
blazkom je napisal/a: |
Pozdravljeni, recimo da imam žarnico ki je priklopljeni standardno iz plusa preko stikala na žarnico in na minus. Sedaj bi tukaj vmes (zaporedno pridvidevam) dal nekaj kar bi naredilo zamik pri izklopu (ne pa pri izklopu) in lep analogni učinek prižiganja.
Rad bi videl če ima mogoče kdo shemo, kako bi izgledalo samo z analgonim učinkom brez zamika izklopa.
HVALA |
Imam samo shemo sklopa, ki to naredi samo pri vklopu (ne pa pri vklopu) in lep digitalni učinek.
Če rabiš to, povej.
Ni zakaj!
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni