|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.15 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:55 pm Naslov sporočila: LPKF BoardMaster - ne vrti motorja in ne spušča/dviga glave |
|
|
Ko zaženem fazo sama glava dela horizontalne premike, ne zažene pa motorja in ne pomika se gor dol.
Pri importu LMD projekta mi javi, da tools niso assigned ...
Vezje je narejeno v Eagle 6.1.0.
Exportam Bottom side, Dimension, excellon Drill data.
V CircuitCAM 3.2 naredim LMD export.
P.S. Config -> Format COnfigurations -> LPKF ... - Tool List ... imam označeno "Used" LpkfMillingTools in LpkfCuttingTools. A bi moral biti označeno "Used" tudi LpkfDrillingTools?
BoardMaster 3.0 označim material, importiram LMD file, tu javi da niso vsi tooli assigned, jih ročno nastavim.
Ne glede na to katero fazo zaženem dela (izgleda) uredu, razen da ne vrti motorja in ne spušča/dviga glave.
Na roke sicer lahko kaj zvrtam ali potegnem črto.
Lep pozdrav,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.15 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 16, 2012 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Tool assigment sem rešil z izbiro prave config (*.TOL) datoteke (Mill/drill Tool Edit), ki mora biti ustrezna tisti v CircuitCAM (sem se igral z novejšo verzijo, kjer so bili podatki v mm, sedaj pa imam milse).
Še vedno pa ne zavrti in ne spušča glave (drugače pa izgleda da dela prave poti).
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Apr 16, 2012 8:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Vprašaj kolega na mail: uros.meglic@lpkf.si _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni