www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

HP6820s ne polni baterije in ne dela na adapter.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.30
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 14, 2012 8:32 pm    Naslov sporočila:  HP6820s ne polni baterije in ne dela na adapter. Odgovori s citatom

Kot je že omenjeno mi HP6820s ne polni baterije in ne dela na adapter .
Samo na adapter (brez priključene baterije) mi prižge power lučko vendar ne dela. (na neobremenjenem adapteerju je napetost 20V)
Če ga ugasnem in imam priključeno baterijo, mi utripa oranžna lučka pri polnilnem vtiču.
Je kdo imel podoben problem?
Hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
S55EI
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 12:47
Aktiv.: 3.10
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 14, 2012 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo

Na compaq nx6110 sem imel zelo podoben primer. Težava je bila, ker je bilo v delu kjer switcher iz 20V pretvarja na ostale potrebne napetosti, na 5V točki napajanja namesto 5V samo 0V oziroma je ob zagonu nastal majhen impulz ranga okoli 1V. Ko sem na vodilo priključil 5V napetost drugega vira s precej večjim tokom se je začel greti eden od keramičnih kondenzatorjev vezan proti masi. Po odstranitvi oziroma zamenjavi je delal računalnik BP.

LP Marko
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni