|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Misek Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01 Prispevkov: 96 Aktiv.: 0.41 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 10:05 am Naslov sporočila: MPLAB IDE |
|
|
Zanima me če ma kdo spisan kak tekst v slovenscini o tem programu? Rabil bi tako nek splosni opis, čemu je program namenjen, kaj se z njim da delat in podobno.
Ze v naprej hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misek Član

|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Super to le bo pa kr prav pršlo!
Da mi ne bo treba vse na roke pisat!
Edit:
Zdej sem tole mla [slovenščina je zame španska vas] natačno pogledu. Žal mi nekoristi kej preveč ker to je narejeno [slovenščina je zame španska vas] kot navodila za nekega začetnika, kako začet delat z tem programom. Jaz pa rabim splošni opis programa, za v poročilo o praksi!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti bi rad, da nekdo namesto tebe naredi domaco nalogo o stvari, o kateri nimas dovolj pojma, da bi sam napisal ? Zanimiv pristop  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misek Član

|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sej sem vedu da se bo nekdo najdu in zadevo tako predstavu.
Jebi ga časi so taki in folk se poskusa znajdet in kako stavr ze narejeno dobit, to skoraj vsi počnejejo in zakaj nebi tudi jaz!
Sicer res nisem nek ekspert v tem programu, ampak ene dobre pol leta sem pa le aktivno delal z njim in napisal nek porgramček za odklopni modul, tako da čisti zelnc tudi nisem!
Ne vem zakaj bi se trudu in odkrival toplo vodo, in na novo sam pisal nekaj kar je po vsej verjetnosti neko ze napisal v kaki diplomski, poročilu ali čem podobnim  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker tvoj profesor pričakuje da boš ti naredil. Ne pa samo skopiral od nekoga. Če tako malo pogledaš bi v tem času koliko poteka ta debata lahko napisal kar lep opis MPLAB-a. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misek Član

|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
To vse drži! Žal pa sem trenutno na delovnem mestu in se ukvarjam z drugimi stvarmi!
Tako da ta opis MPLAB-a bo nastajl v popoldanskih urah!
Pa da še razložim zakaj se rajš ne ukvarj z delom na delovnem mestu kot pa da tukaj zdajle odgovarjam na poste! Zato ker imam med preprogramiranjem števca ki traja cca 6min neki odvečnega časa!
Skratka vsem hvala za pomoč in lep dan želim še naprej!
/* Na forumu obstajajo pravila , ki se jih držimo. Pravilo št. 1! Tole je zadnje opozorilo! Frenki */ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni