www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

LS-DIGI 60 konica

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
necromncr
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 20 Mar 2006 15:10
Aktiv.: 0.03
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 19, 2013 2:10 pm    Naslov sporočila:  LS-DIGI 60 konica Odgovori s citatom

Pozdravljeni spet po dolgem času!

Zanima me, če ve kdo iz prve roke, kje bi dobil bolj tanko konico za moj LS-DIGI 60 (Conrad, stara zadeva)? Trenutna je cca ~3mm debeline na koncu, jaz pa bi manj - 1mm, po možnosti ploščato. Trenutna konica je privijačena v grelec, je pa cca 5mm debeline in 8cm dolžine.

Conrad sem gledal, pa imajo samo identično konico, poizvedbe po googlu pa so nanesle konice s premerom 3.5-3.8mm, kar je premalo zame..

Vnaprej hvala!

necromncr
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 20 Mar 2006 15:10
Aktiv.: 0.03
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 29, 2013 12:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

*bump*

Nihče ne ve? Konice? Prosim za pomoč...

6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 30, 2013 2:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Eh, ne vem, če boš zadovoljen s slovensko ali nemško (če v filtru "Passend fur" (poglej število zadetkov!) odkljukaš tvojo postajo, dobiš tole ) različico približka želenega (gre za isto konico)?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni