www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

slavistika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
RaInfFiMa
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Jan 2009 20:13
Aktiv.: 0.29
Kraj: Šmarje blizu Kopra

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 11, 2010 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

polhar je napisal/a:
po vsej verjetnosti bom vzel UNI-T UT2062CE

jaz sem si pred kakim letom kupil en starejši osciloskop ki ima kombinirano digitalni in analogni del vendar mi digitalni del ne dela (več tukaj kjer sem že spraševal če kdo slučajno pozna problem: www.elektronik.si/phpBB2/vi...)

ker po vsej verjetnosti tega problema ne bom mogel popraviti, si bom kupiv en cenejši osciloskop da lahko z njim posnamem kake izhode iz PIC-ov, in druge neponovljive komunikacije med napravami

pri meni je še najbolj pomembno vbistvu da ima dovolj spomina
pri rigol piše da ima 16kpts, pa v nekem long načinu celo 1Mpts (samo to se mi zdi da samo točke jemlje bolj po redko), UNI-T-jev piše da ima 25k Memory depth, owon-ov pa 6k each channel

Strokovno nepomemben komentar (nisem pa ravno zagrizen slavist):

Glagol, ki se konča na fonem "v" ima običajno v moški obliki na koncu črko l. To je najlažje preverljivo tako, da ga daš v žensko obliko: kupila - kupil, odločila - odločil.

"Vbistvu" se piše narazen - v bistvu - in je mašilo, ki je nepotrebno, če je bistvo že razvidno iz stavka samega.

"Po redko" v tem kontekstu - poredko.

Toliko, zgolj po naključju, ker sem ravno prebral temo. Pa, prosim, brez zamere.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni