|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2013 3:19 pm Naslov sporočila: K: Zobna ščetka Philips Sonicare |
|
|
...če komu leži doma in jo ne uporablja, jo za "pameten" denar odkupim.
Se mi je odlomil en kovinski delček nosilca, na katerega se natakne ščetka. Drugače je ščetka še čisto vredu(elektično), pa jo je škoda, ampak ga ni servisa v Slo, ki bi bil pripravljen popravit, tako na "črno". Menda da teh ščetk sploh ne popravljajo-približno tak je bil odgovor vseh:
Kot že verjetno veste, da za omenjeno zobno ščetko ni predviden servis v smislu popravila. Sestava proizvoda je takšna, da je spajanje delov možno izvesti samo v ta namen predvidenih tovarniških obratih. Philipsovi pooblaščeni servisi nimajo tehnoloških možnosti za izvedbo popravil na nivoju drobnih delov. V primeru kakršnega koli servisiranja v smislu popravila obstaja nevarnost nadaljnjih poškodb in posledično zmanjšanja funkcionalnosti ali celo nedelovanju proizvoda.
Zato v primeru okvare zobne ščetke ali njenega dela proizvajalec Philips reši reklamacijo tako, da zamenja celotni proizvod oz. celotno držalo (v času garancije brezplačno, po preteku garancije pa proti plačilu).
Ponujajo menjavo staro za novo, ampak je stvar še skozi popolnoma predraga...
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
116.97 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
|
80.32 KB |
2 krat |

|
|
133.08 KB |
3 krat |

|
_________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.35 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2013 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, jaz sem že dve ali tri takšne vrgel stran, ker je prišla vlaga v ščetko in je "pop...dila". Mehansko so bile cele. Moram pogledat, če je še doma kakšna.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2747 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2013 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
A si kaj poskusil zalepiti, recimo s "tekočo kovino" ali drugim lepilom.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2013 6:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
@ MarkoM
o, to bi bilo super..
@ qwertz
me skrbi, da ne bi držalo-vse skupaj je zelo majhno, pa še prav na tem delu se prenašajo vibracije iz magneta(tuljave ali kar jih že ustvarja ) na samo ščetko
Bom pa vseeno sposkusil, če ne dobim nobene
_________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3409 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2013 8:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem kupil "Dentasonic" v Hoferju, mislim da okoli 18€, in zadeva tudi na najnižji (od treh) stopnji tako trese, da jo je nemogoče uporabljati
_________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.35 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Okt 23, 2013 9:19 am Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
jaz sem kupil "Dentasonic" v Hoferju, mislim da okoli 18€, in zadeva tudi na najnižji (od treh) stopnji tako trese, da jo je nemogoče uporabljati |
Jaz sem enkrat kupil v lidlu za 15€, tista pa sploh ni tresla. Sonicare potem takem nima zastonj visoke cene.
@mi4je
Bom danes pogledal doma, včeraj ni bilo časa.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni