www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Amazon - uveljavljanje garancije

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
malci
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05
Aktiv.: 4.03
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 04, 2014 10:11 pm    Naslov sporočila:  Amazon - uveljavljanje garancije Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

No, pa se je tudi meni zgodilo, kar sem najman pričakoval.

Pri amazon-u se nabavil to vakumsko črpalko (Hella UP28)

Po nekaj minutnem brezhibnem delovanju, je v njej začelo nekaj ropotati in nehala je ustvarjati vakum. Sedaj, ko jo potresem se v njej sliši kot nekakšni odlomljeni delci, skartka ne deluje več.

Zanima me, kaj pomeni " One year limited warranty " in kako se tako garancijo lahko uveljavlja ? Problem je tudi, ker na amazonovi spletni strani nisem našel nikjer kakega e-naslova od prodajalca ( Amazon Export Sales, Inc ), da bi ga povprašal, kako postopati v tem primeru.

Imate kake izkušnje stem?

lp
uroš

int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.88
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 04, 2014 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

"limited warranty" navadno pomeni časovne, lahko tudi druge, pogoje.
Izkušnja kupca.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Fenix
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Jul 2014 10:55
Aktiv.: 0.05
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 13, 2014 5:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kontaktiraj direktno pridajalca in ib enem obvesti Amazon.

Meni se je nekoč zgodilo, da sem nekaj preko Ebay-a in ni bilo vse ok. Najprej sem samo kontaktiral prodajalca, a ni bilo kakšnega učinka samo sporočila so letela sem in tja. Ko pa sem o tem obvestil še Ebay, pa se mi je javil prodajalec in me prosil, da mu naj zadevo pošljem v pregled. Mislim, da na Amazon-u deluje podobno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni