www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Multimeter v obliki pisala

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.51
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 02, 2014 11:01 am    Naslov sporočila:  Multimeter v obliki pisala Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

imam nekakšno potrebo po multimetru v obliki pisala, eni ga imenujejo enostavni multimeter, multimeter v obliki pisala, pen multimeter itd.

Potreboval bi ga predvsem za enostavne meritve kot so merjenje napetosti in merjenje prevodnosti, ostale funkcije so plus. Imam kar nekaj navadnih multimetrov vendar mi ne pridejo prav saj so preveliki in se ne moreš lepo rokovati z njimi v težjih pogojih.

Nagledal sem si tega vendar me zanimajo še vaša mnenja.

Ceno sem si postavil do 100€.

Kitajska ne pride u poštev, saj ga potrebujem v nekem spodobnem času.

Hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klemen88
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 02, 2014 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Našel še eno verzijo

http://www.ebay.de/itm/Digital-Stiftmultimeter-CAT-III-600V-AC-DC-Multimeter-Spannungsprufer-/221413703632?pt=Toilettentrainer&hash=item338d48ffd0
Nazaj na vrh
koala33
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2011 14:58
Aktiv.: 2.11
Kraj: Krka

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 02, 2014 2:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam tega in sem za hitre meritve zadovoljen z njim. Zraven dobiš še torbico.

VOLTCRAFT VC86.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  39.35 KB
 Pogledana:  15 krat

VOLTCRAFT VC86.jpg

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.93
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 02, 2014 8:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Priporočam tole. Tole Vlačim jaz s sabo v v orodni torbi že par let. Priročen instument za delo na terenu. Lahko enkrat prideš do mene, da ga probaš. Ima tudi indikacijo za iskanje kabla pod napetostjo, ki lepo dela.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 04, 2014 12:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

koala33 je napisal/a:
Imam tega in sem za hitre meritve zadovoljen z njim. Zraven dobiš še torbico.

Jaz imam njegovega predhodnika že +20 let. Čeprav je že ves opraskan od orodja med katerim je v kovčku še kar dela in dela Smile

Voltcraft 90s.jpeg
 Opis:
 Velikost datoteke:  25.66 KB
 Pogledana:  5 krat

Voltcraft 90s.jpeg

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klemen88
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 04, 2014 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najlepša hvala za odgovore. Naročil bom kar tega, ki ga je predlagal Silvo, saj sem tudi sam gledal (link iz drugega sporočila) na nemškem ebayu in me je stvar zelo presenetila, da ga ima Farnell ceneje.
Silvo trenutno nimam kakšne poti mimo tebe, tako da se bom kdaj drugič glasil.

Mogoče še vprašanje kaj uporabljate za iskanje kablov? Gledal sem par različnih primerov na ebayu vendar je spet težava s pošto.
Link
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni