www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PayPal se ne odziva in ni dosegljiv za dve prijave

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.93
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 2:17 am    Naslov sporočila:  PayPal se ne odziva in ni dosegljiv za dve prijave Odgovori s citatom

Že nekaj let uporabljam ta način plačevanja, sedaj pa sem naletel na težavo. Pred dobrim letom (Dec. 2013) sem naročil AVAST licenco, ki so mi jo sedaj tik pred novim letom ponovno zaračunali - si vzeli denar iz PayPal-a kar brez moje privolitve. To sem sporočil na PayPal kot Unauthorized transaction. Odgovorili so mi, da je bila taka pogodba. OK - moja napaka sem si mislil - bom to pač imel še eno leto. Sem pa potem takoj preklical Auto-Renewal preko nastavitev na straneh PayPal-a, da mi konec tega leta spet ne bi kar sami stregli po računu.

Tukaj pa se pravi problem šele začne. Te licence mi namreč kljub (samo)plačilu niso podaljšali. Status se vidi na sliki.
Poslal sem že po dva maila na atlanticpaypalcs@digitalriver.com ki si je postregel denar za licenco in tudi na avast@digitalriver.com pa ne odgovarjajo.

Ko sem hotel še enkrat sprožit Item dispute zaradi "I did not receive an item I purchased" na isto transakcijo pa me zavrne z pojasnilom: "You have already filed a unauthorized activity case regarding this transaction. Please visit the Resolution Center to view the status of your open cases." in prijave ne sprejme.
Ko sem šel na Resolution Center in tam izpolnil neko okence z opisom težave pa je enako. Ni odziva niti povratnega maila o prejetem obvestilu. Za njih je CASE CLOSED čeprav prodajalec ni poslal plačanega artikla oziroma aktiviral licence!

Je kdo že imel podoben primer?

AVAST_device_was_not_found_2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  40.58 KB
 Pogledana:  104 krat

AVAST_device_was_not_found_2.JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Waldo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Aktiv.: 1.47
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 10:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Paypal ima sicer zelo slab sloves pri reševanju težav, ki odstopajo od njegovega običajnega modela, na spletu je takih horror zgodb več kot dovolj.
Sicer pa poskusi poslati sporočilo še na info@avast.si. Pred kakim tednom smo si službeno z njimi nekaj dopisovali in sklepam, da je naslov še živ.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 5:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za predlog. Sem jih kontaktiral in so res ažurno odgovorili. A pravijo, da ne morejo pomagat ker so oni druga firma, jaz pa sem plačal amerom ...
Nazaj na vrh
PeterC
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Dec 2004 20:22
Aktiv.: 0.86

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 5:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iz kje se pa na sliki vidi, da licenca ni podaljšana? Jaz vidim VALID exp. date: 12/31/2015...
Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 6:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Licenca že velja. Samo za katero napravo? Preberi kaj piše spodaj desno v modrem okvirčku ...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni