|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:09 pm Naslov sporočila: TV spored za Discovery |
|
|
Zdravo!
Zanima me, kje bi se na internetu našel TV spored za Discovery Channel in Discovery Science. Stvar je pa taka - na obeh programih (pri meni doma) govorijo normalno, Angleško, zraven so slovenski podnapisi, reklame pa so Češke. Uradna stran pa je na (mojo-našo) žalost napisana tako, da če si izbereš češki jezik in "oddajnik", je v sporedu vse prevedeno v češki jezik. In imam malo težav z dešifriranjem, pa tudi ne ljubi se mi več. Težava je tudi v tem, da angleški in češki program nimata časovnega zamika, ampak se vrtijo čisto druge stvari.
Hvala in lp, Domen _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi pri meni je vse angleško s slovenskimi podnapisi, le reklame so češke. Zakaj je tako, ne vem. Pred časom sem že iskal kakšen spored, ampak brez uspeha. Če pogledaš spored v reviji TV Okno ali Pilot, piše tam da se neka stvar začne npr. ob 20.00 v resnici se pa začne npr. ob 21.00. Sigurno pa kje na netu obstaja točen spored, samo najti ga je treba  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja obstaja, samo problem je ker je napisan v Češčini. Pa tudi če ni točen, se pravi da ima samo časovni zamik, in so originalni naslovi, bo čisto v redu. _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pripneš link do tega sporeda. Češčine ni tako težko razumeti.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fbifbi Član

Pridružen-a: Pon 05 Jul 2004 12:17 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
To da ima spored časovni zamik ni res. Recimo v Vikend magazinu piše, da se odaja začne ob 20.00 se začne takrat. To vem ker veliko gledam Discovery Channel. Drugače je pa spored tu:
_Klik_
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mi pa imamo Discovery z romunskimi reklamami (sicer jezika ne poznam, a vsepovsod, kjer piše internetna stran v reklamah, se konča na .ro)... (drugače so programi angleški, podnapisi, pa če so in če niso časovno zamaknjeni, so v zelo slabi slovenščini...). Časi pa so čisto pravilni. Tisto kar napovejo ob tej pa tej uri, je potem res takrat na sporedu... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

|
Objavljeno: Čet Maj 25, 2006 12:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Ups, tudi mi imamo romunske reklame. fbifbi hvala za link. Stvar je "sinhronizirana" .
Sedaj je potrebno najti še spored za Discovery Science.
NUFAN, če te zanima češki spored... *KLIK* _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Maj 25, 2006 12:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slovenski podnapis na Discovery kanalu: Pilot je odprl pripirnik za plin (pilot has engaged throttle), oziroma dal je gas.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

|
Objavljeno: Ned Jun 18, 2006 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da sem našel pravi spored za Discovery Science. Tukaj je link. Malo sem preverjal pa se mi zdi da je pravi. Je pa nizozemski, čeprav piše v angleščini.
Lp, Domen _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni