|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Sep 06, 2006 7:00 pm Naslov sporočila: Obisk sejma v Celju |
|
|
Jutri nameravam obiskati sejem. Če bo kdo od članov foruma tam, lahko katero rečemo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Sep 06, 2006 7:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem siguren ali bom šel ali ne. Vsekakor pa bom obiskal SEJEM ELEKTRONIKE, ki bo v kratkem v Celju. Nevem točno datuma, a se bom pozanimal _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
trobida je napisal/a: |
Nisem siguren ali bom šel ali ne. Vsekakor pa bom obiskal SEJEM ELEKTRONIKE, ki bo v kratkem v Celju. Nevem točno datuma, a se bom pozanimal |
http://www.icm.si/sejmi/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel namen, pa me žal ne bo.
Če boš hodil po hali C, se lahko oglasiš pri "štantu" naše firme.
LP _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
LoLek hvala za link, sem že prečekiral  _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Sep 07, 2006 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravnokar s sejma. Splošni vtis zadovoljiv. Tudi domačih razstavljalcev je kar dosti. V oči mi je padel lepo narejen razstavni prostor kovinarjev OZS. Sicer pa samih razstavljalcev ter proizvajalcev elektronike ni bilo dosti. Očitno so vzrok za to zasoljene cene. (klical sem kolega, ki je običajno razstavljal na sejmu - kje ima "štant" - rekel mi je, da si zaradi cene rastavnega prostora letos ni mogel privoščit )
Po sejmu obvezna pleskavica v Ameriki
Je bil pa problem glede parkirišča. Parkiral sem v parkirni hiši Interspara. Da sem se premanil od krožišča do prvega križišča je bilo potrebne pol ure.  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

|
Objavljeno: Čet Sep 07, 2006 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko smo ravno pri sejmih pa te reči..... Jutri grem v Avstrijo v Conrada. V Avstriji ima Conrad te dni znižane artikle; tudi do 50%. Bom videl kako se bo obneslo. Če bo kaj zanimivega napišem. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Čet Sep 07, 2006 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če boš našel kaj zanimivega poročaj. Sem tudi sam razmišljal, da bi šel te dni malo v Graz. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Sep 08, 2006 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sva bila na celjski sejem in jaz sem bil tretjič,pa vidim enako kot že tretjič.Pričakoval sem,da bo kakšen novi pa ni dosti.Želela sva še videti manjši Cnc,pa imajo tako velike.Parkiral sem že tretjič pri gasilski dom,ki je za mene ok.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2006 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok kot sem obljubil, bom tudi poročal. Danes sem bil v Grazu v Conradu. Moram povedati da je bila katastrofa. Conrad je namreč imel nekatere artikle znižane tudi do 50%. Ta akcija se je sicer začela v petek a sem kljub temu mislil da imajo robe dovolj. Odšel sem danes a prepozno . Že v petek je bil menda ogromen naval.
Kar se tiče robe jim ni ostalo veliko; vsaj tiste zanimive in kvalitetne ne. Vse kar so imeli v akciji se je po večini razprodalo. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni