|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3357 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sob Jun 14, 2025 4:16 pm Naslov sporočila: Ali ste pripravljeni pogovarjati se o TABU temi, umiranju? |
|
|
Pozdravljeni vsi ljudje dobre volje.
Sem star, še živ, a smrt ni več daleč. In razmišljam o tem in onem.
Seveda, ko sem bil mlad, mi na misel ni prišlo, da bi razmišljal o smrti, sedaj pa kot da jo vidim pred seboj.
Ne iščem tolažbe, le rad bi si izbral dostojno smrt.
Dobronamerni in nežaljivi prispevki dobrodošli _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.57
|
Objavljeno: Sob Jun 14, 2025 5:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam se ob diagnozi, ki sem jo dobil letos marca in glede na to, da sem letnik 69 večkrat sprašujem o tem. Ampak sem ugotovil, da nima smisla. Okolici daješ namig da si “obupal”, sam pri sebi pa lahko samo nekaj premlevaš in to nikamor ne pelje. Se raje pošalim tu in tam. Recimo, ko sva šla ženo na pokopališče prižgat sinu svečko, sem rekel da se navajam na nov naslov. Drugače pa živi vsak dan, kot da ne bo jutri, nikoli ni tako slabo, da ne bi bilo lahko še slabše Ko je pa res hudo, pa si rečeš “saj bo” in greš dalje. _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1852 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Sob Jun 14, 2025 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mare, odličen odgovor.
Če začneš vnaprej razmišljati, spraviš v stisko sebe in vso svojo okolico.
Bo, ko bo. _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni