|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
For Član

Pridružen-a: Sre 01 Mar 2006 18:56 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.14 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Sob Jan 20, 2007 3:11 am Naslov sporočila: Prosim prevod (pomoč) |
|
|
Upam da ni narobe če tukaj vprašam... (upam da bo kdo videl... )
Ker sem z angleščino malo skregan, bi prosil pravilen prevod tega v slovenščino.
Nekaj sem že dobil, ampak prevod ni tak kot je to preveden v slo windowsih
Prosim
User CP > Edit Options > Miscellaneous Options > Message Editor Interface -
Enhanced Interface (full WYSIWYG editing)
Save changes
Hvala
jur je napisal/a: |
Tukaj ne bo videlo veliko ljudi. Napiši raje v forumu: Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom.
Prevod je odvisen tudi od konteksta. Kje se nahaja zgoraj omenjeni angleški tekst?
User CP > Edit Options > Miscellaneous Options > Message Editor Interface
Uporabniška nadzorna plošča >Urejanje opcij (možnosti)> Razne (različne) opcije (možnosti) > Vmesnik urejevalnika sporočil (sporočilo urejevalnega vmesnika??)
Jur |
For je napisal/a: |
Na enem hrvaškem forumu je bilo vprašanje zakaj ni smeškov. Odgovor je bil takšen. Ker meni tudi ne delajo sem pač probal tole poiskat pa ni uspelo.
Zanimivo je še to da katerikoli link (ki vodi na isti forum) kliknem, me zmeraj vrže na isto stran, ki je kot en seznam tem. Pa sem mislil da je mogoče problem nekako povezan ...ne vem? |
Če je kdo ki ima SLO windowse, da pogleda....prosim
Hvala _________________ ROCK!
Pa bodimo enkrat za spremembo navadni človečki komu za zgled |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.10 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Jan 20, 2007 4:38 am Naslov sporočila: |
|
|
WYSIWYG je kratica za "What You See Is What You Get", kar pomeni "kar vidiš boš tudi dobil-natiskano seveda. Kratica se uporablja tudi v slovenščini. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni