www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Philips TV

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
damek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Jan 2007 17:55
Aktiv.: 0.65
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 18, 2007 6:55 pm    Naslov sporočila:  Philips TV Odgovori s citatom

Pozdravljeni !!

Imam TV Philips, 21". Bolj natančno bo kar, če vam dam link o njem, kjer sem ga kupil--- http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=09CF568C-8E5C-5CF9-45D6-D8CB5987CF5C&linkid=15 .

Star je nekje pol leta. Zdaj pa imam težave. Zadnjič sem iskal dodaten program, in postalo je samo vse črno. Takrat mi drugo ni preostalo kot da ga izklopim iz elektrike, saj z daljincem nisem mogel nič.

Sedaj pa ko gledam katerikoli program se mi samodejno samo vklaplja funkcija ETX2 po nekaj sekundah, nato spet nastane slika in to se ponavlja.... Kako bi naj poskušal prenastaviti?
Mislim da so nastavitve vredu....

jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 21, 2007 11:40 am    Naslov sporočila:  Re: Philips TV Odgovori s citatom

damek je napisal/a:
Sedaj pa ko gledam katerikoli program se mi samodejno samo vklaplja funkcija ETX2 po nekaj sekundah, ....

Ali je prav EXT2 ali ETX2?
Morda se ti je zataknila tipka na remote napravi za input select. EXT2 je drugi video vhod.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
damek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 21, 2007 1:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ups, jur, prav imaš....EXT2 je! Oh te črke Confused

Hm, kje pa je ta naprava?? Najboljš je kar na servis dat TV, saj je še pod garancijo, ali ne??

Tako da z nastavitvami ne more biti nič narobe?

Npr., ko pa imam vklopljen TTX, pa se ne vklaplja ta funkcija, tako da zdaj gledam takole TV, da ga imam vklopljenega in ga samo minimiram, da vidim sliko. Sad

Danes sem šel v Big Bang in sem moral na oddelek za TV, so me poslali tja (najprej mi en rekel da bo treba servis pa neven kaj, potem pa naj grem tja), tam pa nikogar....sem čakal 10 min in odšel....bom raje poklical....ker drugače neven če bom dobil odgovor sploh.

Hvala !!

jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 21, 2007 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

damek je napisal/a:
Hm, kje pa je ta naprava?? Najboljš je kar na servis dat TV, saj je še pod garancijo, ali ne??

Ta naprave je remote control, krmilna enota. Tista škatlica, kjer na daleč prižigaš televizor in izbiraš kanale. Včasih lahko pride kakšna smet med tipko in pokrov. Ali pa napravo pogloda kakšna domača žival (pes). Ena od tipk je tudi za izbor vhodnega signala: TV/EXT1/EXT2,... Če tipka ni zataknjena, je servis prava stvar. Kje je servis pa poglej v papirje, ki si jih dobil zraven TV. Seznam pooblaščenih servisov.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s57bat
Član
Član

Pridružen-a: Pon 09 Apr 2007 9:06
Aktiv.: 0.91
Kraj: Moste

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 22, 2007 8:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hej hoj!

Ali imas na scart konektorju priklopljeno kaksno napravo?Lahko da je problem v tej napravi, ne pa v TV.Na scartu je namreč pin, ki je namenjen avtomatskemu preklopu, ko zadevo poženeš.

l.p. Tomaž
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
damek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 22, 2007 5:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s57bat NE, priklopljeno nimam sploh nič, na tej TV še sploh nikoli nisem imel nič zraven, tako da tukaj ni težava !!

TV je kriv....nič drugo, tako da bom moral, mislim da kar na servis dat tole stvar....

vseeno hvala...

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni