|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
<ales> Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 19:59 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.12
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2005 1:07 pm Naslov sporočila: MPLAB 7.20 problem |
|
|
Pozdravljeni,
problem je naslednji: ustvarim novi projekt s pomočjo čarovnika, shranim ta projekt in odprem nov dokument (New file), ko par stavkov napišem, hočem dokument shranit npr.: test.asm, tu pa pride do problema in sicer mi javi napako: "Failed to save file" in ga nikakor ne morem shranit zaradi tega ga tudi projektu ne morem dodat. Sem tudi 7.00 verzijo probal, pa javi isto napako.
Če je kdo imel takšen problem in ga je uspešno rešil oz. ve kdo kaj bi lahko bilo narobe naj prosim sporoči.
Hvala in lp, Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2005 1:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pred časom sem imel neke probleme z MPLAB-om in sem jih rešil na naslednji način:
Deinstalacija MPLAB-a v celoti in ponovna instalacija. Ko me je spraševal o datotekah, če jih naj obdrži sem za vse odgovoril z NE. Od takrat naprej nisem imel težav. Sicer pa že nekaj časa uporabljam verzijo 7.10.
Pa še to, napake so se začele takrat, ko sem namestil novo verzijo preko stare.
Upam da ti to odpravi probleme.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2005 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi skrajšati pot do projekta.
Sam sem že večkrat imel težave zaradi tega. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
<ales> Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 19:59 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.12
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2005 3:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala obema za pomoč, sem program še enkrat na novo inštaliral, za ime projekta pa sem vzel malo krajšo besedo in zaj dela , očitno je bil kriv naslov.
Še enkrat hvala.
Lp, Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni