|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jernejvolk Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 15:31 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 14, 2007 3:42 pm Naslov sporočila: detektor kovin |
|
|
Pozdravljeni,
No, jaz sem se odločil, da bom končno izdelal detektor kovin, nekaj sem brskal po tem forumu in sem dobil idejo pri izgradnji tega detektorja ( spodaj link)
http://geotech.thunting.com/cgi-bin/pages/common/index.pl?page=metdet&file=/projects/matchless/index.dat
Zdaj me zanima, če je mogoče kdo izdelal ta detektor in ga sprašujem ali se ga splača izdelat.
Jaz bi ga uporabljal za iskanje večjih in manjših predmetov.O tem detektorjuje že ena tema tukaj gor. No jaz naprošam, če kdorkoli kaj ve mogoče o tem detektorju naj mi sporoči.
Hvala
Lp, Jernej Volk |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jernejvolk Neznanec

|
Objavljeno: Pet Dec 14, 2007 4:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa še nekaj sem pozabil. Kje lahko dobim te elemente. Gledal sem na spletni trgovini HTE-ja, samo je full težko najdit.....
Kakšen predlog?
P.S.: Najraje bi, da bi bilo to mogoče kupit v LB ali MB |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Dec 14, 2007 4:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si pogledal na ta forum?Material kupiš v Ljubljani in v Maribor v Hte,najbolje soebno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jernejvolk Neznanec

|
Objavljeno: Pet Dec 14, 2007 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem pogledal ja. Saj sem ti idejo za ta detektor dobil ravno v tem forumu.
Zdaj me samo zanima. če ga je mogoče kdo naredil ali pa če mogoče kdo ve kako dela (ali se obnese).Rabim namreč da bi bi baterija zdržala med 10-15ur. Globina do 1m( za večje kovinske predmete), kovanci in manjši predmeti
pa seveda nekje med 15-50cm.Videl sem da lahk povečam globino iskanja z izdelavo večje tuljave, samo potem se pa občutljivost na manjše predmete poveča...
Nekaj takega si želim izdelat, upam da bo deloval
No, če mi kdo hoče še kaj predlagat naj kar, samo da bo v tem rangu
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni