|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
spe7 Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Dec 2007 12:43 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 12:52 pm Naslov sporočila: ARM in uVision3 |
|
|
Hola,
predkratkim sem se začel ukvarjati s programiranjem ARM AT91 procesorjev (službeno). Uporabljam uVision3 oz. RealView ARM 3.05 .
Takoj na začetku me je začelo motiti ctag oz. "function navigation" , ki ga ta verzija za ARM procesorje nima. Oziroma saj zasledil še nisem.
Problem je v tem, da imamo uporabljene skupne module, ki pa so raztreseni po CVS-ju in jemlje zelo veliko časa da najdem s "search" funkcijo.
Ali obstaja kak plugin ali kaj podobnega, ki bi ga lahko dodal uVision-u????
Bil bi namreč zelo srečen programer .
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.65 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 1:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer ne uporabljam veliko uVision-a (razen za 8051), samo kolikor je meni znano, ne obstaja noben tak plugin.
Moj nasvet: uporabljaj zunanji tekstovni urejevalnik, ki ponavadi imajo plugine za ctags, pa tudi za doxygen ipd. Ravno tako omogočajo poganjanje zunanjih programov direktno iz urejevalnika. Itak so pa ti vgrajeni urejevalniki v IDE-jih bolj bogi, ker ne znajo narediti skoraj nič ...
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
spe7 Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Dec 2007 12:43 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 1:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hoj !!
To pa ni nič kaj dobra novica .
Sem pa bral na netu, da obstaja plugin ki je narejen za Eclipse.
Bom še malce pobrskal, če obstaja še kak bolj enostaven urejevalnik, v katerega bi lahko dodal debugiranje za ARM.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni