|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mtej Neznanec

Pridružen-a: Čet 30 Dec 2004 1:14 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Sob Jan 01, 2005 8:56 pm Naslov sporočila: alkotester |
|
|
Živjo, a je že kdo pimislil ali pa vsaj ve kako dela alkotester jaz bi začel z takim projektom samo ne vem kej naj se lotim zadeve. Če me lahko vsaj kdo malo usmeri na pravo pot bi mu bil hvaležen. Kajti niti približno ne vem kako zadeva deluje. Najlepša hvala.
LP
matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Sob Jan 01, 2005 9:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izdelava zna biti kar problematična. Najprej bo vrjetno problem dobave samega senzorja. Senzorje alkohola sem sicer videl v Conradu a niso ravno poceni - bolje je kupit narejen merilec (cena v Conradu v Avstriji je 50Eur. kataloška 853729) Sledeč problem bo sama mehanska izvedba. Tretji vrjetno največji problem pa kalibracija. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mtej Neznanec

Pridružen-a: Čet 30 Dec 2004 1:14 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2005 1:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Živjo, si pa nisem mislil da je stvar tako zapletena pa da je tako draga. Sicer navzven ne deluje tako zakomplicirano a je pa na vznoter toliko bolj zapletena kot sem razumel. Se bom raje lotil kakšnega cenejšega pa tudi preprostejšega projekta. Hvala za razlago.
LP
matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni