www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

alkotester

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mtej
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 30 Dec 2004 1:14
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2005 8:56 pm    Naslov sporočila:  alkotester Odgovori s citatom

Živjo, a je že kdo pimislil ali pa vsaj ve kako dela alkotester jaz bi začel z takim projektom samo ne vem kej naj se lotim zadeve. Če me lahko vsaj kdo malo usmeri na pravo pot bi mu bil hvaležen. Kajti niti približno ne vem kako zadeva deluje. Najlepša hvala.

LP

matej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2005 9:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izdelava zna biti kar problematična. Confused Najprej bo vrjetno problem dobave samega senzorja. Senzorje alkohola sem sicer videl v Conradu a niso ravno poceni - bolje je kupit narejen merilec (cena v Conradu v Avstriji je 50Eur. kataloška 853729) Sledeč problem bo sama mehanska izvedba. Tretji vrjetno največji problem pa kalibracija.
mtej
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 30 Dec 2004 1:14
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 02, 2005 1:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo, si pa nisem mislil da je stvar tako zapletena pa da je tako draga. Sicer navzven ne deluje tako zakomplicirano a je pa na vznoter toliko bolj zapletena kot sem razumel. Laughing Se bom raje lotil kakšnega cenejšega pa tudi preprostejšega projekta. Hvala za razlago.

LP

matej
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni