|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2008 7:38 am Naslov sporočila: |
|
|
GiGi je napisal/a: |
Prideš tja z papirjem, da odgovarjaš za lastno odgovornost/varnost, mogoče prideš kaj lažje not.  |
Ne, s takim papirjem greš še lažje in hitreje ven ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polhar Član

Pridružen-a: Sob 04 Mar 2006 9:11 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.53 Kraj: Dol pri Ljubljani
|
Objavljeno: Pon Jul 27, 2009 10:32 am Naslov sporočila: |
|
|
aljoš je napisal/a: |
odpad Draga , med šk.loko in medvodami....brez problema greš noter in pošraufaš, kar želiš...jaz sem bil dokaj reden gost.... (dobil tudi radio ki predvaja DVD, ima izhod za video + 7" LCD- oboje je delovalo)  |
se tukaj še da takole sprehajati po odpadu? Pa če se da mi lahko poveš točno lokacijo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rok Član

Pridružen-a: Pet 13 Mar 2009 16:31 Prispevkov: 365 Aktiv.: 1.84 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Pet Sep 25, 2009 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Na pojav velikih količin odslužene, a včasih še popolnoma delujoče elektronike sem naletel že pred leti. Bil sem vsaj toliko šokiran kot Mare. Od takrat dalje stalno razmišljam o tem kako bi organiziral nekakšno tekmovanje, kateremu skupni moto bi bil "recycling". Torej dati odsluženim stvarem novo življenje, nov smisel.
Predlagam torej novo tematiko na forumu. Tu naj pristanejo ideje kaj bi se dalo narediti in relaizacije teh idej ! Ste ZA ? |
VolkD jaz sem za! Veeeeliko ljudi, dijakov srednjih šol, verjetno zelo zanima reciklaža odsluženih komponent. Naprimer; iz odsluženega yojstica si je mogoče narediti kakšen counter na ledice, uporabne so smd tipke, xy ročka,... Veliko stvari je še uporabnih.
Če se ne motim je na forumu potekalo eno podobno tekmovanje (klik) . Kaj če bi organizirali še 1 tako tekmovanje? Recimo da se prijaviš, navedeš uporabljen vir komponent (kakšno staro vezje), izdelaš nekaj novega (pri tem uporabiš čimveč recikliranih komponent), ter navedeš čemu služi, ipd...
Nagrada bi pa bila recimo... (Dodam kasneje, ko dobim preblisk-ideje so več kot dobrodošle ).
Lep pozdrav,
Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni