www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odpadna elektronika
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 05, 2008 7:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GiGi je napisal/a:
Prideš tja z papirjem, da odgovarjaš za lastno odgovornost/varnost, mogoče prideš kaj lažje not. Laughing
Ne, s takim papirjem greš še lažje in hitreje ven !
polhar
Član
Član

Pridružen-a: Sob 04 Mar 2006 9:11
Aktiv.: 1.53
Kraj: Dol pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 27, 2009 10:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aljoš je napisal/a:
odpad Draga , med šk.loko in medvodami....brez problema greš noter in pošraufaš, kar želiš...jaz sem bil dokaj reden gost.... (dobil tudi radio ki predvaja DVD, ima izhod za video + 7" LCD- oboje je delovalo) Smile

se tukaj še da takole sprehajati po odpadu? Pa če se da mi lahko poveš točno lokacijo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Mar 2009 16:31
Aktiv.: 1.84
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 25, 2009 6:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Na pojav velikih količin odslužene, a včasih še popolnoma delujoče elektronike sem naletel že pred leti. Bil sem vsaj toliko šokiran kot Mare. Od takrat dalje stalno razmišljam o tem kako bi organiziral nekakšno tekmovanje, kateremu skupni moto bi bil "recycling". Torej dati odsluženim stvarem novo življenje, nov smisel.
Predlagam torej novo tematiko na forumu. Tu naj pristanejo ideje kaj bi se dalo narediti in relaizacije teh idej ! Ste ZA ?

VolkD jaz sem za! Veeeeliko ljudi, dijakov srednjih šol, verjetno zelo zanima reciklaža odsluženih komponent. Naprimer; iz odsluženega yojstica si je mogoče narediti kakšen counter na ledice, uporabne so smd tipke, xy ročka,... Veliko stvari je še uporabnih.
Če se ne motim je na forumu potekalo eno podobno tekmovanje (klik) . Kaj če bi organizirali še 1 tako tekmovanje? Recimo da se prijaviš, navedeš uporabljen vir komponent (kakšno staro vezje), izdelaš nekaj novega (pri tem uporabiš čimveč recikliranih komponent), ter navedeš čemu služi, ipd...
Nagrada bi pa bila recimo... (Dodam kasneje, ko dobim preblisk-ideje so več kot dobrodošle Wink ).

Lep pozdrav,
Rok
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni