|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:22 pm Naslov sporočila: Imam problem z Firefox-om, mislim |
|
|
Firefox uporabljam že nekaj časa. Prav tako gmail. In bil zadovoljen. Do sedaj.
Firefox mi je vedno, ko sem startal gmail, ponudil priloženo okno, kjer je že ponudil moj userid in geslo za vstov v gmail.
Sedaj imam nov userid in seveda novo geslo, a ne morem firefoxa pripraviti do tega, da bi mi ponudil nov userid za prijavo, tako moram vsakokrat ponujeno popravljati z novim userid-jem in geslom. Sicer ne boli, a je zoprno, kot pik komarja.
Ne pomaga klik v kvadratek, zapomni si me na tem pc-u niti reistalacija firefoxa. Stvar mora biti skrita nekje drugje.
Ve morda kdo pomagati?
hvala
vilko
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
13.33 KB |
Pogledana: |
2392 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izbrisi staro geslo.
Imas pa ga v Orodja/Moznosti... zavihek varnost
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 7:12 pm Naslov sporočila: Hvala! |
|
|
Hvala Simon!
Krasni ljudje sodelujejo na tem forumu! Rad ga imam!
Pozdrav
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz imam po instalaciji FF3 neke probleme s fonti. Kljub različnim nastavitvam v Orodja/Možnosti/Vsebina/Pisave in barve mi ene strani odpira z bold fonti, na drugi jih nagne, včasih minizira, pišejo se čez robove oken ...
Poleg tega pa mi noče več predvajat filmčkov (npr. youtube) oziroma le nekaj sekund in se potem ustavi.
Ima kdo podobne težave? Predvidevam, da bi bil problem lahko tudi v WINih - samo kje to nastavit?
|
88.57 KB |
20 krat |

|
|
27.77 KB |
20 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Poleg tega pa mi noče več predvajat filmčkov (npr. youtube) oziroma le nekaj sekund in se potem ustavi.  |
Za tole bi ti znal povedat. Tudi meni se je pred kratkim to začelo dogajati. Najprej samo na določenih straneh, potem pa kar na vseh. Pomagalo je, da sem odstranil vse verzije adobe flash playerja in jih ponovno namestil.
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni