|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kljuka Član

Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 19:37 Prispevkov: 81 Aktiv.: 0.40 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče tole
SteadyState
DeepFreeze
HDD King
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
LP vsem zopet sem tukaj s problemom!
Ko želim naložiti driverje za zvočno kartico na matični plošči, integrirana, mi le ti javijo napako, da jih ni možno namestiti!
Tako mi sedaj ne delujejo zvočniki, ko želim poslušati glasbo na Youtube ali kje drugje, zanimivo pa je to:
ko grem v program za obdelavo zvoka, XpertVison in Realtek HD audio manager mi v slednjem ko pritisnem play za preizkušnjo zvoka zaigra melodija iz zvočnikov, če pa poslušam glasbo v WinAmpu ali kje drugje pa te ne slišim!
Kaj naj naredim?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
92.4 KB |
Pogledana: |
10 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
31.47 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem zelo ponosen na sebe rešil sem zgornji problem, ni mi dalo mira zato pisal v google vse moogoče, sedaj se šele zavedam kako pomebna je angleščina, v šoli mi gre slabo pri njej zato mi je antipatična, toda k problemu, ni mi dalo mira in sem pisal razno notri.
Ko mi je vrglo ven en link na nek forum kjer so dali gor ta HD audio manager toda nekaj verzij pred tem, no in ta mi je enako vrgel napako ven toda z novo odrešilno vrstico kodo napake, no nato je bil problem rešen.
Ta koda napake je:
0xE0000227
Ko sem to napisal v google, mi je vrglo ven nek forum, na katerem je nekdo bil z istim problemom toda, nekdo drug mu je ''bluzil'' z nevem kakšnim zadevam, toda omenil je nek Microsoft UAA bus driver, no firbec me je matral, kaj je to, sem ga šel iskat naravnost v Device Manager (Upravitelj opravil), tako sem ga našel onemogočil, odstranil ter ponovno namestil ta HD audio manager datoteko in, heureka, namestitev je potekala brez napak nato ap je še sledil ponovni zagon računalnika in računalnik se je zbudil s tistim običajnim tjunpijum zvokom!
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nevednez Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36 Prispevkov: 226 Aktiv.: 0.95 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Mar 03, 2009 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Realtek-ova HD zvočna in windows xp se ne razumeta brez tega UAA HD avdio driverja. Če imaš pa XP SP3 pa mi težav, namreč ta uaa hd audio driver je že v njem.
Tudi sam sem imel podoben problem... z plato ASUS M3A-H/HDMI
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni