|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2009 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
erkmenliharun je napisal/a: |
neden aktive olamıyorum. |
Çünkü üç günler beklemeliyorsun.
Ingilizce biliyor musun ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.88 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2009 11:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat, se posipam s pepelom. Mi je prepozno užgalo, pa sem premaknil.
No sem se pa zato kasneje moral sam potruditi v tej smeri.
Google treanslator dela čudeže. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Ned Apr 26, 2009 2:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, a moj ni videl Google translatorja od blizu Za to ni potrebe.
Clovek je vprasal zakaj ni aktiven ("Zakaj ne morem biti aktiven ?").
Moj odgovor je bil, da zato, ker mora pocakati tri dni (dobesedno: "Zato, ker moras cakati tri dni").
Drugi odstavek je zgolj vprasanje ali clpvek govori/razume anglesko (bi bilo precej lazje ...).
Türkçe biliyorum, ama Türkçem az (to bi ti moral Google normalno prevesti) Dolga zgodba ... cez sedem let vse prav pride ? Pa ravno zdaj enkrat bo teh sedem let naokoli
Google ne bo daljsih odstavkov najbrz nikoli dobro prevedel, ker imajo oni podobno kot Nemci glagol na koncu stavka, na glagol obesijo vse mogoce (svojino, negacijo, cel kup drugih konstruktov kot so velelnik, pogojnik, cas, itd.), Google vmes najbrz prevaja v anglescino, od tam pa naprej, Turki imajo pa sklone podobno kot tudi mi ali Nemci ... neprijetno za avtomatski prevajalnik, ki so ga ustvarili ljudje, ki nobenega od uporabljenih konceptov ne poznajo. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni