|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Brezplačno reklamiranje trgovcev z vozili |
Ob nakupu vozila na mojem vozilu ni bilo "reklamne" nalepke |
|
42% |
[ 34 ] |
Nalepka prodajalca je na vozilu, ampak me ne moti |
|
31% |
[ 25 ] |
Nalepka na vozilu je moteča, a nisem zahteval odstranitve |
|
8% |
[ 7 ] |
Ob nakupu vozila ali na servisu sem zahteval, da mi nalepko odstranijo |
|
17% |
[ 14 ] |
|
Skupaj glasov : 80 |
|
Avtor |
Sporočilo |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Sob Maj 09, 2009 1:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer pa je tudi originalna oznaka proizvajalca na avtomobilu le reklama ... _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Maj 09, 2009 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
webmartin je napisal/a: |
Sicer pa je tudi originalna oznaka proizvajalca na avtomobilu le reklama ... |
Res je.
Ampak ko sem gledal katalog za nove Volvote, se še dobro spomnim, da je bila v katalogu tudi opcija, da ne namestijo oznak na avto.
Seveda takega avtomobila ne dobiš v salonu po sistemu vidiš-plačaš-odpelješ, ampak ga moraš naročit iz tovarne. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1714 Aktiv.: 7.24 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Ned Maj 17, 2009 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem kupil nov avto, je bila edina reklama na okvirju tablice, ki je še zdaj. Nisem zahteval menjave okvirja, saj je bil brezplačen, po drugi strani mi je pa celo priročen, saj za naročitev na servis ne rabim na pamet vedeti telefonske številke ali jo imeti shranjeno v telefonu. Samo na okvir pogledam. Mislim, da taka diskretna reklama ne škodi. Bi se pa verjetno zbunil, v kolikor bi imel na avtu grdo rumeno nalepko enega izmed Reno prodajalcev!
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Ned Maj 17, 2009 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
RGorazd je napisal/a: |
... v kolikor bi imel na avtu grdo rumeno nalepko enega izmed Reno prodajalcev! |
Se strinjam, oče je kupil 3 Traffic-e in na dveh smo nalepke ročno odstranili (zaradi namestitve reklamnih nalepk podjetja), na enem smo jo pa pustili...
Na Toyoti pa te nalepke ni, opažam pa, da pri novejših modelih le-te so (Corolla Verso) _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CV Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 23:30 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.21 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 07, 2009 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Kolega - tudi član tega foruma je vozilo peljal na redni servis - sicer k drugemu serviserju kot doslej. Prvo stvar, ki sva jo po servisu opazila je bila, da so mu "brezplačno" zamenjali okvirje tablic. |
to navado ima en serviser za italijanska vozila
potem pa vidiš po Ljubljani, da imajo skoraj vse Alfe njegove okvirčke tablic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.65 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Jun 07, 2009 3:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam osebno skoraj še nisem videl Forda brez nalepke na zadnjem steklu. In ponavadi je to Summit Motors. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
CV je napisal/a: |
Silvo je napisal/a: |
Kolega - tudi član tega foruma je vozilo peljal na redni servis - sicer k drugemu serviserju kot doslej. Prvo stvar, ki sva jo po servisu opazila je bila, da so mu "brezplačno" zamenjali okvirje tablic. |
to navado ima en serviser za italijanska vozila
potem pa vidiš po Ljubljani, da imajo skoraj vse Alfe njegove okvirčke tablic |
Kako bi pri meni pogledli, ko je zadnji okvir za tablico s silikonom pritrjen in petimi vijaki.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm.. kaj pa če so okvirji nekomu recimo ... kaj vem.. Darilo. In so mu zato posebej dragi. Oni so jih pa kar zamenjali.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Comitex Član

Pridružen-a: Pon 25 Maj 2009 20:28 Prispevkov: 37 Aktiv.: 0.19 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
bog ve kaj si bojo še dovolit menjat če si zdaj že dovolijo kar brez dovolenja menjavat nosilce za tablice _________________ DJ-Comitex |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 08, 2009 6:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Mimogrede:
barva manj obledi tam kjer je nalepka.
Če imaš nalepko dalj časa, in jo boš odstranil, se bo poznalo v drugačnem odtenku ...
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2742 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
MadMax je napisal/a: |
NeoTO je napisal/a: |
V Franciji sem videl, da imajo skoraj vsi kar zanetane tablice. Prav kul izgleda. |
Pri nas tablico lahko nalepiš (dvostranski selotejp, silikon, ...), netat pa jo uradno ne smeš - ker jo ne smeš prevrtat ali drugače poškodovat...
Sicer naj bi bila uradno tudi uokvirjena s črnim okvirjem, ampak vsaj glede tega uradne osebe ne težijo, kot tudi glede marsičesa drugega ne... |
Tablico se lahko neta, na tablici za moped je narejenih mislim da 6 lukenj v aluminij, ki je prekrit z barvno folijo. Ob neprevidnosti pri pranju s "štrajfiksom" tisti kos folije, ki prekriva luknjo hitro odleti in so luknje na tablici ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
peter_nn je napisal/a: |
Mimogrede:
barva manj obledi tam kjer je nalepka.
Če imaš nalepko dalj časa, in jo boš odstranil, se bo poznalo v drugačnem odtenku ...
Lp,
Peter |
Poliranje ne pomaga? Sicer pa so povečini, vsaj na renaultu na zadni šipi nalepke... ko sem jaz ročno odstranjeval to, se mi je poškodoval grelec za zadnjo šipo, tako da previdno s tem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vuky Neznanec

Pridružen-a: Sre 23 Apr 2008 15:13 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Borovnica
|
Objavljeno: Pon Jul 06, 2009 1:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
ni bilo nalepke, bi jo pa defenitivno odstranil! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.69 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pet Jul 10, 2009 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni bilo nalepke in bi zahteval, da jo ONI odstranijo kot so jo nalepili. V primeru brezplačnih servisov kot letna renta pa lahko nalepijo nalepko in še povedal bom kje sem kupil in kje servisiram.
"Zaston se še mačka ne gon"
L.P.
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni