www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Brezplačno reklamiranje prodajalcev vozil
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Brezplačno reklamiranje trgovcev z vozili
Ob nakupu vozila na mojem vozilu ni bilo "reklamne" nalepke
42%
 42%  [ 34 ]
Nalepka prodajalca je na vozilu, ampak me ne moti
31%
 31%  [ 25 ]
Nalepka na vozilu je moteča, a nisem zahteval odstranitve
8%
 8%  [ 7 ]
Ob nakupu vozila ali na servisu sem zahteval, da mi nalepko odstranijo
17%
 17%  [ 14 ]
Skupaj glasov : 80

Avtor Sporočilo
webmartin
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19
Aktiv.: 1.58
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 09, 2009 1:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer pa je tudi originalna oznaka proizvajalca na avtomobilu le reklama ...
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.72
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 09, 2009 1:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

webmartin je napisal/a:
Sicer pa je tudi originalna oznaka proizvajalca na avtomobilu le reklama ...

Res je.
Ampak ko sem gledal katalog za nove Volvote, se še dobro spomnim, da je bila v katalogu tudi opcija, da ne namestijo oznak na avto.
Seveda takega avtomobila ne dobiš v salonu po sistemu vidiš-plačaš-odpelješ, ampak ga moraš naročit iz tovarne.

RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 17, 2009 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem kupil nov avto, je bila edina reklama na okvirju tablice, ki je še zdaj. Nisem zahteval menjave okvirja, saj je bil brezplačen, po drugi strani mi je pa celo priročen, saj za naročitev na servis ne rabim na pamet vedeti telefonske številke ali jo imeti shranjeno v telefonu. Samo na okvir pogledam. Mislim, da taka diskretna reklama ne škodi. Bi se pa verjetno zbunil, v kolikor bi imel na avtu grdo rumeno nalepko enega izmed Reno prodajalcev!

LP G

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 17, 2009 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

RGorazd je napisal/a:
... v kolikor bi imel na avtu grdo rumeno nalepko enega izmed Reno prodajalcev!

Se strinjam, oče je kupil 3 Traffic-e in na dveh smo nalepke ročno odstranili (zaradi namestitve reklamnih nalepk podjetja), na enem smo jo pa pustili...

Na Toyoti pa te nalepke ni, opažam pa, da pri novejših modelih le-te so (Corolla Verso)

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
CV
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 23:30
Aktiv.: 0.21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 07, 2009 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Kolega - tudi član tega foruma je vozilo peljal na redni servis - sicer k drugemu serviserju kot doslej. Prvo stvar, ki sva jo po servisu opazila je bila, da so mu "brezplačno" zamenjali okvirje tablic.

to navado ima en serviser za italijanska vozila Rolling Eyes

potem pa vidiš po Ljubljani, da imajo skoraj vse Alfe njegove okvirčke tablic
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.65
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 07, 2009 3:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam osebno skoraj še nisem videl Forda brez nalepke na zadnjem steklu. In ponavadi je to Summit Motors.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.49
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

CV je napisal/a:
Silvo je napisal/a:
Kolega - tudi član tega foruma je vozilo peljal na redni servis - sicer k drugemu serviserju kot doslej. Prvo stvar, ki sva jo po servisu opazila je bila, da so mu "brezplačno" zamenjali okvirje tablic.

to navado ima en serviser za italijanska vozila Rolling Eyes

potem pa vidiš po Ljubljani, da imajo skoraj vse Alfe njegove okvirčke tablic

Kako bi pri meni pogledli, ko je zadnji okvir za tablico s silikonom pritrjen in petimi vijaki. Razz
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm.. kaj pa če so okvirji nekomu recimo ... kaj vem.. Darilo. In so mu zato posebej dragi. Oni so jih pa kar zamenjali....
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Comitex
Član
Član

Pridružen-a: Pon 25 Maj 2009 20:28
Aktiv.: 0.19
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 07, 2009 11:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bog ve kaj si bojo še dovolit menjat če si zdaj že dovolijo kar brez dovolenja menjavat nosilce za tablice
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 08, 2009 6:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mimogrede:
barva manj obledi tam kjer je nalepka.

Če imaš nalepko dalj časa, in jo boš odstranil, se bo poznalo v drugačnem odtenku ...

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MadMax je napisal/a:
NeoTO je napisal/a:
V Franciji sem videl, da imajo skoraj vsi kar zanetane tablice. Prav kul izgleda.

Pri nas tablico lahko nalepiš (dvostranski selotejp, silikon, ...), netat pa jo uradno ne smeš - ker jo ne smeš prevrtat ali drugače poškodovat...
Sicer naj bi bila uradno tudi uokvirjena s črnim okvirjem, ampak vsaj glede tega uradne osebe ne težijo, kot tudi glede marsičesa drugega ne...

Tablico se lahko neta, na tablici za moped je narejenih mislim da 6 lukenj v aluminij, ki je prekrit z barvno folijo. Ob neprevidnosti pri pranju s "štrajfiksom" tisti kos folije, ki prekriva luknjo hitro odleti in so luknje na tablici ...
Nazaj na vrh
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.49
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

peter_nn je napisal/a:
Mimogrede:
barva manj obledi tam kjer je nalepka.

Če imaš nalepko dalj časa, in jo boš odstranil, se bo poznalo v drugačnem odtenku ...

Lp,
Peter

Poliranje ne pomaga? Sicer pa so povečini, vsaj na renaultu na zadni šipi nalepke... ko sem jaz ročno odstranjeval to, se mi je poškodoval grelec za zadnjo šipo, tako da previdno s tem.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vuky
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 23 Apr 2008 15:13
Aktiv.: 0.01
Kraj: Borovnica

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 06, 2009 1:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ni bilo nalepke, bi jo pa defenitivno odstranil!
Nazaj na vrh
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.69
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni bilo nalepke in bi zahteval, da jo ONI odstranijo kot so jo nalepili. V primeru brezplačnih servisov kot letna renta pa lahko nalepijo nalepko in še povedal bom kje sem kupil in kje servisiram.

"Zaston se še mačka ne gon"

L.P.
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni